søndag den 1. november 2015

Kassevæg i haven

Jeg har længe været på udkig efter kasser til en kassevæg jeg vil lave i haven, men jeg synes de er kommet op i svimlende priser så derfor endte det med at jeg gik udhus og gemmer igennem og faktisk fandt nok til en væg:)
Her i "skoven" op af den røde ahorn er kasserne nu sat sammen, det er så skønt når Finn fører boremaskinen og jeg bare kan sige hvordan jeg gerne vil have det, så rykker det virkelig noget, nu skal jeg bare lege lidt med hvad der skal være i kasserne, jeg tænker at det skal skifte lidt alt  efter årstiden.Bag kasserne er der en hule og en lang "gang". for enden af gangen, der imellem alt det grønne og alle grenene har jeg en ide om at der skal være et gammelt oliemaleri, den klassiske fra 40erne med kronhjorten ved skovsøen som har fået en lille streg eller to anno 2015............... mon ikke det kan blive sjovt:O)

6 kommentarer:

 1. SIkke en god idé. Det ser rigtig godt ud :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv, nu skal jeg bare lige finde ud af hvad jeg skal have i kasserne????

   Slet
 2. Det bliver vist en spændende oplevelse at besøge jeres have når I er færdige med projekt åben havelåge ;) ser godt ud allerede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver da rigtig hyggelig hvis der kommer nogen og går en tur og ser lidt på de skøre ting vi når at finde på, det er ihvertfald rigtig sjovt at gå og finde på:O)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak dejligt at du kan lide det, jeg har en masse sjove ideer kørende i hovedet, det bliver så hyggeligt til foråret når der forhåbentlig kommer nogen og går en afslappende tur i haven.

   Slet