lørdag den 31. oktober 2015

Kastanie havebord step 2 og 3 :O)

Jeg bliver lige nødt til at vise kastaniebordet frem, nu er hele pladen beklædt med kastanier og den har fået første gang skibs lak.Den skal have to gange lak mere tænker jeg og så bliver det lidt et eksperiment hvor godt den kommer til at holde udendørs. Jeg tror den skal have lak på undersiden også for at fugten ikke lige trænger ind i træet, ret så spændende:) Vi er igang med at finde et par gamle ikke for tykke brædder der kan saves til som underplade (eller hvad sådan en plade der ligger der midti hedder? det tror jeg vil blive fint.


Helt ufrivillig fik jeg masser af tid til at lime kastanier da jeg fik hold i ryggen og blev ret begrænset i min udfoldelse men så var det jo fantastisk at jeg kunne gå til og fra kastanie bordet:O)


Uha den ryg vil ikke som jeg vil og jeg har ellers aldrig haft problemer af den art, nu har jeg bestilt tid hos en Kranio sekral terapeut, men ventetiden er lang hos de gode så jeg væbner mig med tålmodighed og håber tiden også hjælper mig lidt for jeg er jo igang med at bygge en kassevæg i min have, godt at Finn er hjemme i weekenden og kan give en hånd med, så kan vi to handicappede (han har en dårlig skulder) hjælpe hinanden lidt:O)


2 kommentarer:

  1. Hvor er det en sjov ide, og hold da op noget af et arbejde.. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det tog ikke mindre end 20 timer:) nu bliver det spændende om lim og lak kan holde til at stå udendørs:)

      Slet