onsdag den 28. oktober 2015

Kastanie havebord mm.

 Tak til jer der har skrevet og ringet om gode steder at samle kastanier, udover jeres gode indput fandt vi det ultimative sted på Sydfyn i weekenden se det nederste billede
Nu er lageret fyldt op alle er lagt til tørre og dem fra sidste år er taget frem for nu skal jeg igang med projekt havebord. Når kastanierne skal limes og senere have lak, så skal de være helt tørre ellers bliver de hvide under lakken.
Det er tidskrævende og man skal have lidt tålmodighed for det er lidt af et puslespil at få kastanierne til at passe sammen, men det gode er at man kan sidde i stuen, have kaffe i koppen og nyde efterårssolens varme stråler samtidig:-)


Jeg har bejdset en fyrtræs plade i den farve som kastanierne har og givet den skibslak, så gør det ikke så meget at man kan se lidt af pladen imellem kastanierne. Pladen er sat på et jernstativ for meningen med det hele er at det skal ud og stå i haven når det bliver færdig, nu må vi se hvordan det bliver:)


Her er kastanier så langt øjet rækker og de er meget nemme at samle op og så går det lidt hurtigere når der er tre gode hjælpere. Man bestemmer jo selv hvad man laver med sine børnebørn når man skal agere barnepige:O) og så kostede det kun en kage hos bageren efter eget valg:O)
En rigtig dejlig dag.

2 kommentarer:

  1. Det bliver spændende at se det færdige resultat.. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg er også selv ret spændt, brugte en del timer på den i går så det går fremad:)

      Slet