torsdag den 1. oktober 2015

Høj, smal vitrine skab og en skøn snerle:)

Selv om haven i disse dage, hvor vejret er helt fantastisk, tager meget af min tid, og Finn nærmest er fuldtid igang med udbygnings arbejdet på Amager, så får jeg også malet et møbel indimellem:) 

Her er et af de "østen skabe" som der bliver kasseret en del af for øjeblikket. Men hvis man som her, lige piller "hatten" af og giver den en gang maling så er den da klar til brug igen:)

  
 møSynes også lige i skal have denne skønhed med, en snerle som jeg har sået i mit drivhus hvor den har groet flittigt sammen med tomatplanterne.
Den er da om noget fuld af lys:)
o

5 kommentarer:

 1. Forstår da slet ikke de bliver kasseret, de da rigtig flotte sådan nogle skabe, hvis man gerne vil gøre noget ved dem.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der bliver desværre smidt de vildeste ting ud men maling kan indimellem være en god løsning til at give et møbel en lidt længere levetid:)

   Slet
 2. Ja hvad pokker har du gjort ved den? Har du fyret blitzen i knolden af den? ;-) Magisk billede og smukke farver!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej, og dette billede er bare taget med min telefon, men ligegyldig hvornår jeg har taget billede af den blomst så udstråler den det der skønne lys, nu håber jeg bare at den sætter nogle frø så jeg kan få den igen til foråret, det er ren energi at kigge ind i den:)

   Slet
  2. Det var da utroligt! Jeg har da aldrig set noget lignende! Ser godt nok speciel ud med det lys i midten!

   Slet