Før og Nu


Her er billeder af tingene før de er sat i stand og efter.
Jeg laver ikke møbler mere så alt her på siden er kun til instiration:O)

Skufferne er taget af og sat sammen til et skuffeskab på hjul og pladen er malet med sorte tern.Før

 Nu

Før

Nu

Nu

Før
Nu

Før

Nu

Før

Nu


Før

Nu

Før

Nu


jeg er igang med at lede efter Før billedet, kan ikke rigtig finde det, beklager:O)Før


Nu


 Før

Nu


Før

Nu


Før


Nu


Før


Nu

Før

NuFør

Nu

Nu


Før


Nu


Før

NuFør


NuFør

Nu
Før

NuFør

Nu


Før

Nu


Før

Nu


Før


Nu

Før
Nu


Før

NuFør


Nu

Før
Nu


Før
Nu

Før

NuFør

NU


Før

Nu


Før


Nu

Før

Nu

Før


NU


Før
Nu
Før


Nu

Før


NuFør

Nu

Før

Nu


Før


Nu
Før
Nu

Før

Nu

Før

Nu

Før

Nu


Før

Nu

Før

NuLille sættekasse  31 x 39Nu, malet hvid motiver af Kirsebær og figentræernes blomster, blade og frugter. der er mulighed for at skifte mellem gul og grønternet baggrund i det aflange rum.

Før

Nu

   


En træskål købt for 2 kr på loppemarked

Et billede er limet indeni skålen og derefter er farverne fra billedet ført ud i skålen.


Trækasser før og nu
Gl. skammel som hører til et toiletmøbel med ovalt spejl.23 kommentarer:

 1. Høj smal skab med skuffe og bag lågen er der en enkelt hylde. Kr. 200,-

  kunne være dejligt med et par mål, kunne måske stå i mit sommerhus :-)

  Hilsen
  Hanne M

  SvarSlet
 2. Hej Hanne
  Det grønne skab har følgende mål: H 82cm B 40 cm og D 40 cm.
  Hilsen Eva

  SvarSlet
 3. Hej Eva

  Sikke fine ting i laver :-)

  Jeg er interesseret i det hvide skab til 350.- vil du sende mig målene?
  Den lille gamle trækiste til 125.- vil jeg gerne købe, samt teak sættekassen til 150.- (er lidt interesseret i målene, på trækisten, kan den rumme lidt legetøj?)

  Du må meget gerne svare mig på min mail, stine@kavrtsinnovation.dk

  Hilsen Stine

  SvarSlet
 4. Hej Stine
  Jeg har forsøgt at maile til dig men får den hele tiden tilbage, så hvis du ser denne besked så må du gerne sende mig en mail så vil se om jeg kan sende retur til dig. eva2049@gmail.com
  Hilsen Eva

  SvarSlet
 5. Hejsa :o)
  Hvis ikke det hvide skab er solgt, så vil jeg meget gerne lægge billet ind på det! Jeg er selvfølgelig også interesseret i målene - skriv meget gerne til mig på stoejni@hotmail.com.
  Mvh Stine

  SvarSlet
 6. Hej. Jeg har lige nogle spørgsmål.. Det er fordi jeg har et spisebord og nogle stole der skal males.. Hvordan gør i? sprøjtemaler i eller maler i med pensler? og hvilken slags lak vil i anbefale man skal give det bagefter så man altd kan tørre det af uden problemer. Og jeg overvejer at tapesere selve bordpladen, hvis sådan noget overhovedet er muligt.. så man har et mønstret bord i stedet for bare en hel farve. er det noget i har erfaringer inden for.?
  Håber du vil svare på mine spørgsmål.. Elsker at komme ind på jeres side og se hvad i har lavet af nye ting :)

  SvarSlet
 7. Hej Fam. Trolle K.
  Rigtig dejlig at du kan lide vores side,vi er selv ret optaget af vores lille projekt. Vi sprøjtemaler ikke, det kræver et specielt rum og masker osv så det er ikke os, vi bruger pensel og hvis det er store flader så bruger vi rulle. Det vigtigste er at grundingen er gjort godt, vi grunder næsten altid to gange, enten med en spærregrunder på vandbasis eller en grunder på terpentin, den kan være nødvendig at bruge terpentinen hvis gammel røg osv slår igennem malingen, derefter får det to gange med den farve det nu skal have og som regel bruger vi en glans 90, både fordi vi elsker det blanke og fordi det er nemt at tørre af. Du kan sagtens tapetsere bordpladen og når vi sætter tapet på noget der skal kunne holde så giver vi det tre til fire gange lak bagefter og der bruger vi en gulvlak på vandbasis, hvis du gerne vil have navnet så skriv lige tilbage for jeg har ikke lige dåserne her hvor jeg er lige nu. Nu ved jeg ikke hvor stor erfaring du har med at tapetsere men et godt råd er at lade tapetet ligge og suge klistret et stykke tid, så undgår man nemmere at det rynker.
  rigtig god fornøjelse med det.

  SvarSlet
 8. Hej. Mange tak fordi du vil svare :) Jeg vil gerne have navnet på lakken hvis det er muligt? Bruger i træmaling?

  SvarSlet
 9. Hej igen
  Det er skønt hvis vores svar kan bruges, Lakken hedder Yunik, Vandbaseret halvblank gulvlak. Med hensyn til malingen ja træmaling til træ og vær opmærksom på at hvis du grunder med terpentin hvis du ikke vil have gennemslag fra træet, så kan du godt bruge plastmaling ovenpå men du kan ikke altid gøre det omvendt, altså ikke plastgruner og så terpentinmaling for så risikerer man at grunderen bobler op.
  Jeg tror jeg vil lave et indlæg om maling så kan jeg også tage nogle billeder og jeg har også en spraymaling på dåse som er fantastisk til små ting og eks kurvemøbler, den bruger vi så det er ikke helt rigtig når jeg skrev i går at vi ikke bruger spray men jeg tænkte da på maskine spray.
  God søndag

  SvarSlet
 10. Årh det ville da være skønt hvis du vilel lave et indlæg om maling.. Og måske os hvordan i lige gør med tapet.! :D Den vilel jeg i hvertfald komme til at bruge rigtig meget. Og mange tak for hjælpen, så skal jeg ud og have købt noget Yunik lak, hvid grundere m. terpentin og sort træmaling i høj glans.! og nogte smart sort/hvid tapet til at lave en fast løber på bordet, så det giver et spil.! Det er min plan med vores spisebord. så må vi se om det med tapeten bliver til noget eller om jeg sys det er for bøvlet.! :) Go' søndag til jer.!

  SvarSlet
 11. Lige endnu en lille bemærkning til fam. Trolle, Hvis i maler bordet sort kan i fint grunde med vandbaseret grunder, gennemslagsproblemer er mest når man maler med lyse farver og vandbaseret er klart det sundeste. Hop bare ud i det med tapetet, det lyder som om det kan blive fint og det er ikke spor svært, bare der kommer godt med klister på og man husker trækketiden. glæder mig til at høre om resultatet.

  SvarSlet
 12. Hej
  Fantastisk hjemmeside og skønne møbler. Er det stof eller tapet I beklæder mange af jeres møbler med? og hvordan sætter I det på? Jeg har et Københavnerskab, hvor jeg gerne vil have det på forsiden af bagbeklædningen - hylderne sidder desværre rigtig godt fast, vil du anbefalde at jeg tager bagbeklædningen af eller er det muligt at klippe stykkerne til, så jeg kan sætte dem på fra forsiden. Glæder mig til at høre fra jer. VH B

  SvarSlet
 13. kan man ikke lokke dig til at lave nogle DIY'S?

  er det tapet eller hylde papir du bruger? ser rigtig godt ud det hele :D

  SvarSlet
 14. Så snart jeg får lidt tid i overskud vil jeg rigtig gerne skrive lidt
  om vores fremgangsmåde:O)
  Jeg bruger både tapet og hyldepapir, dog er hyldepapir lidt svært at
  styre hvis fladerne er for store, det er simpelthen for tyndt. Jeg har
  også noget plast, som er helt fantastisk, var heldig at finde nogle
  ruller fra 70erne i en gammel farvehandel nede i kælderen:O)

  SvarSlet
 15. Gyngestolen er solgt.
  Hilsen Eva

  SvarSlet
 16. Hej Eva. Kan se at du også måler på fliser og tænkte, at du måske kunne give et godt råd...
  Bruger du speciel flisemaling, og sprayer, ruller eller maler du med pensel? Hvad gør du fx., når fliserne skal forskellig farve bagefter (fx. sort/hvid)?
  På forhånd tak for hjælpen :) Og hold da op, hvor har du mange skønne ting og ideer..
  Kh. Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte
   Jeg bruger en speciel hæftegrunder og så en alm god maling ovenpå, i de fleste tilfælde ville jeg nok bruge en skum rulle på fliser for at få en jævn overflade. jeg vil også umiddelbart tro at man kan spraye bare grundingen er i orden. (hvis du vil have navne osv må du sende mig en mail) .Når der skal flere farver til, trækker jeg stregerne op med en sikker hånd:O) og ellers kan man bruge maletape det er også godt, så skal man bare vente på tørre og hærdetid osv hvis farverne går helt sammen.
   Og tak for de fine ord
   Eva

   Slet
 17. Hej

  Har I stadig nogle af københavnerskabene til salg?

  Jeg bor i Jylland, så det skal evt sendes. Er det en mulighed?

  Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maja
   Hvis og når vi har Københavnerskabe, så ligger de på siden der hedder Møbler, jeg har opgivet at holde styr på henvendelserne omkring lige netop københavnerskabene da vi får så mange, så det bedste er at følge lidt med på siden, så kan du være heldig.
   Møbeltransport er meget dyrt, så de møbler vi har sendt til Jylland har vi enten haft med ved lejlighed eller de er blevet hentet her i Høng.
   Eva

   Slet
 18. Hej
  Hvor kan priserne findes henne?
  vh. Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Priserne kan ses øverst på siden under de forskellige kategorier, MØBLER, LAMPER osv.

   Slet
 19. Hej Finn og Eva,
  hvor i landet bor i ?, jeg har en rokoko stol samt chaiselong som trænger til en ny ombetræk og maling, jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad det vil koste. min mail adresse er nerimanim@hotmail.dk så kan jeg sende billede af stolen og chaiselong'en.

  Mvh

  Neriman Köycü D.

  SvarSlet