Info. om Forsendelse. Betaling og Åbningstider Åbningstider :O)
Vi har ikke faste åbningstider men du er altid velkommen til at kigge forbi vores udstilling, ring 40452049 og aftal en tid, vi bor på stedet så næsten alle dage og tider kan lade sig gøre.


Nogen malerier kan sendes og ellers finder vi nok en anden løsning hvis du forelsker dig i et større maleri eller en af de sjove kunststole som jeg laver.


Statens km takster for kørsel 2013

21 kommentarer:

 1. Hej
  Hvor er det en spændende side :)
  Når du bruger stof til ombetrækning, bruger du så noget specielt møbelstof eller er det bare fede prints du køber?
  På forhånd tak og god weekend.
  Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det afhænger lidt af hvad jeg skal betrække, jo større arbejdet er, jo mere tænker jeg over at stoffet skal kunne holde til noget. Men ellers bruger jeg alt muligt, både nyt og gammelt stof.
   Eva

   Slet
 2. Hej Eva og Finn. En dejlig side, med gode møbler og dejlige farver. Hvilken maling bruger i? V. H. Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, dejligt at du kan lide vores side. Jeg bruger oftest akrylmaling fra Yunik når jeg ruller eller bruger pensel eller sprøjtepistol og så bruger jeg spray på dåse til forskellige småting og der bruger jeg flere forskellige mærker.
   Eva

   Slet
 3. Hejsa!

  Jeg har to spørgsmål.

  Når du laver de der gyngestole med rundinger på træet (de gamle som findes overalt), sliber du så alt træet først, inden du grunder eller nøjes du med at vaske det grundigt af?

  Mit andet spørgsmål er, når du sprøjtemaler, hvordan gør det så? Hvilken sprøjtepistol bruger du og hvilken slags maling? Køre sprøjtepistolen på compresser?

  På forhånd tak for hjælpen og tak for en super super inspirernde side!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg afmonterer normalt stoffet og vasker stolen af,( jeg sliber ikke hele stolen) og så afhænger det af hvad for et udtryk jeg vil have, hvis overfladen skal være mættet, så grunder jeg to gange og maler to gange og en gyngestol skal næsten sprøjtemales, det er ikke nemt at gøre det med pensel, Det med grunding kan også være forskelligt, hvis det er en meget blank overflade så skal det være en hæftegrunder og hvis jeg har på fornemmelsen at stolen har været bejdset, så skal den have en spærre grunder. Hvis jeg gerne vil bevare årerne i træet så kan det være en fordel at bruge en god spray i stedet for at male.
   Jeg har købt en sprøjtepistol som hedder Wagner, jeg tror den kostede 1200 kr ,den er lille og handy og jeg har været super glad for den, den er to delt, selve pistolen og så motoren eller comresseren de to ting bliver forbundet af en luftslange men begge ting vejer ikke ret meget.
   Jeg bruger den samme maling som når jeg maler med rulle eller pensel oftest fra Yunik, den skal bare fortyndes med vand til pistolen. Det krævede lidt træning at nå frem til den rigtige tykkelse på malingen hvis det er for tynd, så løber det nemt og hvis det er for tykt, så sprøjter pistolen ikke pænt, men alt det finder man jo ud af efterhånden. Håber det gav mening:)
   Eva

   Slet
 4. Hvornår ville i kunne levere en kommode i har til salg på jeres side
  Jeg bor i Esbjerg. Vh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina

   Hvis vi skal køre til Esbjerg bliver det noget af en udskrivning for der er 430 km tur retur som så skal ganges med 3,82 kr, så transporten løber med broafgiften op i omkring 2000,- og det kan vel ikke rigtig svare sig. Men hvis du selv kan hente i Vejen, så kan vi finde en rimelig pris og jeg kan tage den med når jeg kører over efter andre ting. Hvis det var en ide vil du så ikke sende mig en mail på eva2049@gmail.com så kan vi event finde ud af noget.
   Eva

   Slet
 5. Hej
  Spændende. Er måske interesseret i palisander bordet med hylde. Det er lidt svært at finde ud af hvordan man skal kontakte jer online. Hvor holder i til?
  Vh Heidi

  SvarSlet
 6. Hej Eva.

  Flot og spændende side. Jeg så din Rok stol og tænkte hvad du har brugt til ryglæn inden du betrækker for jeg har fundet en magen til jer er i gang med men ryglæn (pladen) mangler.

  Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi.
   På de fleste af rokkestolene er der ingen plade men et stykke skum. Du sætter først det stof på som er på bagsiden af stolen, således at alle søm eller klamper bliver slået i fra forsiden på den måde bliver resultatet fint på bagsiden, så skal skummet på plads og så stoffet som skal sidde på forsiden og til slut dækker du som/klamper med en snor eller lign. Når man sætter søm/klamper helt tæt kan de sagtens holde.
   god fornøjelse
   Eva

   Slet
 7. Hej med jer!
  Sikke en masse fine ting I har i shoppen. Hvad er adressen?
  Aftager I også ting?

  Mvh. Brith

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi holder til på Finderupvej 16, 4270 Høng, Vi finder vores ting rundt om på små loppemarkeder og hvis det ikke er for langt væk kigger vi også gerne forbi hvis du har spændende ting du vil sælge til en god pris:) Eva

   Slet
  2. Tak for svaret. Måske jeg kigger forbi en dag, så kan jeg jo tage det med jeg har :-) Mvh. Brith

   Slet
 8. Hej sikke en fantastisk side er helt solgt :-) Jeg har arvet et vitrineskab/ dækketøjsskab som betyder meget for mig men det er syret eg ,vil høre om jeg evt kan male det hvidt og hvad er fremgangsmåden ? håber i vil svare tilbage ,da skabet var min mors bedste eje mvh Agnete

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Agnete. Jeg vil mene at du fint kan male skabet, du skal nok tage de beslag af der kan tages af, så får du et pænere resultat og så skal det grundes og jeg vil tro det skal være en spærre grunder, den skal nok have to gange af den og så to gange med en maling i enten en glans 50 eller glans 90. Brug en kombi af pensel og skumrulle. God arbejdslyst Eva

   Slet
 9. Hej,
  Jeg er meget interesseret i en fin blå lampe med to kugler og pink stofledning, hvis den fortsat er til salg.
  Mvh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. De 7 dages reservation er desværre gået uden at jeg har hørt fra dig, derfor sletter jeg reservationen og du er meget velkommen til at vende tilbage hvis det stadig har interesse.

   Slet
  2. Hej Sabrina, Jeg bliver pludselig i tvivl om om du har modtaget min mail for 8 dage siden? vil du kontakte mig på mobil 40452049 hvis du stadig er interesseret i lampen. Eva

   Slet
  3. Hej Sabrina, Jeg bliver pludselig i tvivl om om du har modtaget min mail for 8 dage siden? vil du kontakte mig på mobil 40452049 hvis du stadig er interesseret i lampen. Eva

   Slet