mandag den 19. oktober 2015

DR 1 og Kunststol nr 22

I aften kommer et for mig, meget ventet program på Dr 1. Det har titlen fra Yt til Nyt.
Vi blev i foråret ringet op af Dr. og spurgt om vi ville deltage i det nye  program. Finn og jeg gik i tænkeboks............ for da vi startede Fantast-fabrikken gav vi hinanden hånd på at Fantast-fabrikken altid skulle være styret af lyst, kreativitet og leg. og måske aller vigtigst, aldrig skulle ramme stresspunktet.
Det var en svær beslutning  for det ville jo være vildt spændende og ingen tvivl om at egoet også lige titte-de frem og programmet rammer jo lige præsis det vi går og laver.
Men vi sagde Nej tak.
 Vi takkede nej fordi vi gerne vil holde fast i vores beslutning og vores aftale om aldrig igen at ramme stresspunktet, så nu glæder jeg mig rigtig meget til at sidde i sofaen kl 18 og helt afslappet se hvad alle de andre har fundet på af sjove ting og sager.
Og du kan jo bare følge med her hvis du vil se hvad vi går og laver:O)
Husk du kan kommentere de ting jeg lægger på siden her, jeg ville elske få en kommentar fra dig:O)

4 kommentarer:

 1. TOTAL respekt for den beslutning! Hvor tænker vi bare ens....

  SvarSlet
 2. Tak Helle, ja det er jo før sket at vores "tænkning går i samme retning:O) Du hører snart fra mig vedr fredag:)

  SvarSlet
 3. Årh hvor er jeg glad på jeres vegne over den beslutning. Så nemt at blive smigret ... men I holdt fast i jeres værdier og jer selv. Fedt. Tillykke med det :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv, Jeg er sikker på det var en god beslutning for os, men havde jeg været 30 år og igang med at opbygge et firma, så havde jeg nok sagt ja, men nu er vi jo netop på vej ud af alt hvad der er forpligtende arbejde:O) det er jo virkelig fordelen ved at være fyldt 30 for 30 år siden:)

   Slet