torsdag den 22. oktober 2015

Forråd til projekt Åben havelåge

Finn og jeg har gået med en vis legemsdel i vejret for at få samlet alt hvad vi kunne af kastanjer og gode venner har også samlet til mig. Nu er nogen af dem lagt til tørre, det er en langvarrig proces:) Andre skal bruges med det samme i et forsøg som kunne hedde: sjov i haven.

Hvis du ved hvor der er masser af kastanier ikke alt for langt fra Høng så giv mig endelig et praj 40452049 jeg kan bruge mange mange flere.


Jeg har jo mange planer i hovedet til Åben havelåge projektet, her skal en gammel græs deles i rigtig mange og så skulle det gerne ende med at blive til et fint rum i haven:)
Det kræver sin kvinde og det tunge værktøj kom i brug:O)


Et par udendørs malerier er også igang men de er ikke klar til fotografering endnu.


2 kommentarer:

  1. Hvis du kører igennem Sæby, ad Sæbyvej forbi Sæby kirke op mod Fuglede/Svebølle, så står der, når du når til skoven to store kastanjer lige i skovkanten. De står som de alleryderste/første træer på højre side. Jeg håber at min vejforklaring giver nogenlunde mening.........En gang gav de to í hvert fald mængder af kastanier og da det er ikke lige sådan et sted, hvor alle andre bare lige går forbi, kunne de nærmest skovles op. Måske er de stadigvæk leveringsdygtige:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du kan tro de er levedygtige og lige præsis der har jeg samlet tre gange indenfor den sidste uges tid:O) Jeg har iøvrigt samlet der igennem en del år for år tilbage syntes jeg at de gav mere end de gør i dag men tusind tak for buddet, det er præsis sådan et par andre steder jeg godt kunne tænke mig at få et fif om:O)

      Slet