torsdag den 15. oktober 2015

I arbejdstøjet:)

Det er efterårsferie, vejret er skiftende men når bare tøjet er rigtig så er det forløsende at gå derude og tænke tanker :-)
 Der bliver samlet og lagt planer til projekt Åben havelåge som kommer til foråret:O) HER kan du se lidt mere om det.
Bronceblad er en skøn staude som dækker jorden helt sommeren og giver de skønneste farver i denne tid.


Drivhuset er til glæde forår, sommer,efterår og vinter. Tomater og agurker er lige smidt ud men her er stadig dejlig stemning selv om vejret udenfor er lidt støv regns agtig:)

Man skulle næsten tro at snerlen nyder selskabet med min lille drivhus Budda.


Og efter at tomatplanterne er viklet ud og smidt ud, kommer den helt til sin ret, den står sammen med en pasions blomst og sammen danner de en bue hen over loftet i drivhuset:)

Hvis vi bare kunne undgå frostnatten i denne omgang så har vi nok glæde af georgineren længe endnu:)


Stadig masser af hindbær, sidste år plukkede vi også i december:)
Ingefæren kan noget af det jeg er vild med her i den lidt vilde have, de kommer om foråret med deres store flotte blade og gør opmærksom på sig selv så trækker de sig lidt tilbage hen over sommeren hvor der er så meget andet der tager opmærksomheden, og nu i denne tid hvor bladene falder af træerne så kommer de igen med deres helt fantastiske farve og skyder op overalt inde mellem træer og buske, det er da lige til at blive glad af:)Fra frodighed til forfald, det er jo det der er så fascinerende ved årstiderne.
Rølliken som er til glæde for syns og dufte sans hele sommeren er nu ved at gå i hi. Urtepotter og krukker bliver stablet og sat til side, en mælkebøtte smider de sidste frø og et par store støvbolde (som er virkelig store i år) sprækker og går i opløsning og inden længe skal vi hygge og arbejde indendørs...... og så bliver der nok tid til en møbelrenovering eller to, men lige nu må det sidste af udelivet nydes i fulde drag..... fortsat god efterårsferie:O)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar