tirsdag den 13. oktober 2015

Et musik liv er pakket sammen og stofferne har overtaget :)

Her kommer et lille indblik i en tid der var og en tid der er.
I vores hus har Finn for maaaaaaange år siden bygget et lydtæt rum hvor han kunne spille musik sammen med de gamle "rødder" fra ungdommen:) Det har været flittig brugt i årenes løb og selv om han ikke har været udøvende i mange år så har musikken fyldt og haft en stor plads i hans hjerte og han har mødtes her med sine gamle venner og fået sat trommehinderne på prøve med de gamle rock numre :O) 
Sygdom over en længere årrække har nu definitiv fået ham til at beslutte at han ikke kan spille mere, Han har kæmpet for at holde fast i musikken men i foråret tog han en beslutningen og de gamle "rødder" hentede deres musikinstrumenter. Det var trist........ musikrummet var trist...... resterne stod der bare og ventede...... men nogen gange skal beslutninger bundfælde sig og det skal der være tid til.Men en dag var han klar til at rydde op, vi lagde en ny plan for rummet og energien steg,
Vi gik igang med at rydde op, lagde ledninger i kufferter og satte instrumenter, mixerpult, højtalere, forstærkere og alt hvad der var sammen, indtil videre skal det have lov at stå der i hjørnet og under bordet og så må vi se hvad der skal skal ske med det hele senere engang.
Han sagde at det føltes godt og det stoler jeg på, derfor...Kunne vi også med glæde finde alle gamle reoler og hylder frem og give rummet nyt liv i form af stof, papir, tapet, bånd, garn og andre gode krea materialer:O)
Masser af hylder og skuffer til alt hvad vi finder og samler af kreating.
Jeg er sikker på at rummet igen i vinter vil summe af sød musik


2 kommentarer:

  1. Ja nogen gange skal ting have tid, for at finde deres rette plads, men ja, det må føles godt nu at have fået ryddet op - og hvilken udnyttelse... wauw I har meget stof og andre lækre kreasager, der kan jeg ikke lige følge med :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Måske er jeg lidt for meget en samler, men jeg øver mig i også at smide ud og give videre:) men det er skønt at have så godt et overblik over tingen så må vi se om der bliver produceret sjove ting når vintermørket sænker sig og roen måske falder over mig.

      Slet