mandag den 23. november 2015

Retro lampe fik nyt liv.

Mon ikke den bliver rigtig fin når den kommer op på datterens nye sort/hvide badeværelse hvor der er ved at blive lavet skab med de gamle teak låger som stod i vores gamle beboelses parvelion.
Man kan jo altid diskutere om det kan svare sig at gøre så meget ud af en gammel lampe men når man har en elektriker i huset og han tager sig af alt montering, så laver jeg gerne resten:)

Klar til at blive samlet igen :)

Nu skal jeg ud og kigge til de fire gamle Ikea stole, dem fik jeg sprøjtemalet i går men det nåede at blive for mørkt til at jeg kunne tage billeder.... spændende.


6 kommentarer:

 1. Den er da blevet vildt lækker! Er den orange eller koral? Det er lidt svært at se, men tænker begge faver vil vlre flot imod teaklågerne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er koral og en rigtig skøn farve uden at være dominerende:) Jeg har lige købt ny forsyning af den farve for man bliver lidt glad indeni af den:)

   Slet
 2. Rigtig flot farve, det kommer til at se rigtig godt ud sammen med teak ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den spiller så fint sammen med teak Trine:)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak Joan, jeg har tidligere malet de helt store værkstedslamper i farven også og den er ret god til at give lidt farve uden at være alt for dominerende og det ser ud til at de helt skrappe farver skal ligges lidt på hylden i denne tid:O)

   Slet