tirsdag den 24. november 2015

Adventskrans og kærlighed til mos.

I går morges kom solen igen på himlen, der var frost på græsset men absolut ingen vind så en rigtig god dag til at få de gode vitaminer på en naturlig måde.
Jeg er typen der ikke er vild med at gå tur for motionens skyld, men til gengæld går jeg rigtig mange skridt i min have, når jeg sommer og vinter er ude og lave ting:)
Det gode vejr var lige til udearbejde så jeg trak i flyverdragten, tog arbejdskasketten og de gode støvler på og så gik jeg igang med at lege lidt med naturens materialer.


Adventskransen er på vej


Jeg har en kærlighed til mos, måske fordi det hører med til mine barndomsminder, men helt sikkert også fordi det er en nem og hurtig måde at få pyntet op både ude og inde.
I sidste uge tog min søster og jeg en svip tur til de jyske skove for at samle lidt, eller skulle nok sige meget for bilen var fyldt til randen inden vi nåede hjem:-)


Nu ligger det så her på mit udendørs arbejdsbord, jeg har kaffe i koppen og fri hele dagen, kan man forlange ret meget mere,
 Lykke er jo så mange ting:)


Her er lidt af dagens produktion, nu skal der snart pyntes op i alle krukker osv og sættes lidt lys ud så vinterhyggen kan brede sig.2 kommentarer:

  1. Hvor er de bare fine, de bolder du har lavet af mos. Har du brugt oasis i midten? Og hvordan sidder mossen fast? Kan ikke se ståltråd eller lignende ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Malin, ja i nogen af dem har jeg brugt oasiskugler, jeg genbruger kuglerne år efter år og i andre har jeg lavet kugler af nedfaldsblade og derefter beklædt med mos, hvis man har mos nok kan de også bare laves af mos. Jeg bruger den grønne blomstertråd på rulle, den er meget tynd og ses næsten ikke. Hvis du laver grundkugler af blade eller mos er det nok bedst at bruge en vindseltråd

      Slet