onsdag den 25. november 2015

Rullebord i jern, Københavnerskab og andre gode fund.

Selv om jeg har brugt meget energi udenfor på det sidste så er der også blevet tid til at køre lidt på handelen. Et af de steder hvor vi kommer jævnligt har jeg haft kig på vognen her i et stykke tid, den har bare været alt for dyr til min pengepung men sidste søndag blev jeg endelig enig med sælger og nu skal vi så finde ud af hvad der skal ske med den:-)


Endnu et Københavner eller skråskab har fundet vej til vores lille biks. Den er super fin og velholdt og ikke så stor.


Lidt til haven kom også med hjem, den tror jeg selv jeg beholder, jeg har efterhånden en del af dem rundt omkring i haven


Et gammelt fuglebur, den skal helt sikkert indgå i det udendørs julepynte halløj der står for døren.


Pletsølv tror jeg det hedder, det får lige lov at stå ude vinteren over så det får flere pletter, så må det finde sig en plads i haven når vi gør klar til Åben havelåge til foråret.2 kommentarer:

  1. Hej, det bliver spændende med din have. Det er nikkel din kaffekande. Det plejer det at være, med mindre der er to tårne på. Jeg har en der ligner din.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg håber både du og andre kigger forbi og går en tur i haven når vi når foråret, det er ihvertfald utrolig sjovt at have fokus på haven på den her måde. Jeg aner absolut ingenting om sølv, det var bare så billigt at ordet fattigmands sølv eller plet sølv lå først for:-) men du har da nok ret i at det er nikkel, jeg håber bare at de kan få lidt patina i form af ir når de står udenfor:)

      Slet