onsdag den 11. november 2015

Fra yt til nyt

En gammel rokkestol har fået nyt liv. Vi har lavet en del af de gamle stole her, men det er første gang vi har savet i en!!! Men denne gang gik Finn lidt amok og da alle hans nye gode save ligger på Amager hvor han leger byggemand Bob, så måtte den gamle træ sav i sving og det lød som om han blev helt forelsket i den gamle sav igen da han fik den i hånden:O)


Noget af alt det svulstige blev fjernet, stolen blev vasket, slebet og spray malet, ryggen fik lidt nyt 
polster og så var den klar til stof.

FØR

EFTER
:O)

6 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin, måtte lige køre lidt op og ned i billederne, for at se, hvor det var der var blevet savet noget af ;-).
  Er ryggen stadig høj nok til at give hovedstøtte ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sidste stykke af ryggen sad så langt tilbage at jeg faktisk ikke syntes man brugte det, det er som om nogen af de gamle stole er lidt for lange i ryggen, men hovedet kan ikke hvile nu, jeg synes dog at man hviler ret godt i den alligevel:)

   Slet
 2. Ej! Hvor er den blevet god... meget bedre end den gamle udgave og farven er fantastisk - jeg har vist sagt det før? Men gid vi havde plads herhjemme ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina, du er altid velkommen hvis du skulle få plads til noget en dag:O)

   Slet
 3. Hej Eva og Finn den er blevet flot, jeg var spændt på, hvad i fik ud af den.
  Lisbeth.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth, Jeg er glad for at det var Finns foreslag at save lidt i stolen men jeg synes faktisk også at den er blevet rigtig god.

   Slet