torsdag den 12. november 2015

Jeg har mødt en træmand :O)

Det er ret fascinerende at man gennem bloggen kommer i kontakt med en som måske er lige så nørd-et som man selv er  men det er da endnu mere fantastisk at vi nææææææsten er naboer.
Jeg har haft et dejligt uforpligtende møde med Træmanden som jeg vil kalde ham fremover og vores første aftale er at han laver nogle stykker af denne kasse til mig:) De skal bruges til en søjle jeg går og drømmer om at lave i haven, men mere om det senere:)Kasserne er robuste og egentlig lavet som frugtkasser men man kan jo bruge dem som man vil. Jeg ved ikke helt endnu hvad de kommer til at koste så det vender jeg også tilbage med.
Jeg har en aftale med Træmanden om at jeg også kan få dem i en lidt længere udgave for det tror jeg passer bedre hvis man vil bygge væg af dem:O) 
Hvis du går og drømmer om at finde nogen kasser der ikke er det rene pindebrænde så tror jeg godt at Træmanden kan overtales til at lave lidt ekstra og inden længe kan de ihvertfald ses her hos os.

2 kommentarer:

 1. De er bare super fine!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtig gode kasser og lidt sjovt at man igennem bloggen møder en kassemand som det så viser sig at man nærmest er nabo til:) Jeg tror jeg skal have nogen stykker som jeg skal have sat hjul på.

   Slet