lørdag den 14. november 2015

Genbrug i nybyggeri og barnlig glæde:-)

I tilbygningen som Finn er igang med hos vores datter og svigersøn på Amager er der plads til at tage lidt af det gamle med i byggeriet:O) Den gamle dør her stod i garagen da de overtog huset og man kan vel sige at nu får den lov at blive stående for det er netop i den gamle garage at det nye badeværelse er blevet lavet og døren åbner ind til de nye herligheder.


På de her billeder er badeværelset næsten færdig, men nu er det taget i brug og hvilken glæde at se den lille familie nyde de nye faciliteter:O)Her skal den store af pigerne bo, Ester som lige er fyldt 7 kunne næsten ikke vente med at fylde tøj i oldemors gamle karlekammer skab. Det er da sjovt at tænke på at min mor fik det gamle skab her da hun rejste hjemmefra engang tilbage omkring 1940 og hun har haft sit tøj i det lige til sin død for få år siden. Nu er skuffen nederst fyldt med små strømper osv og en bøjlestang blev taget i brug før de sidste skruer blev skruet i, Ester hentede en kjole af gangen og hang den pænt på bøjle med et stort smil om munden, der har aldrig været plads til bøjlestang og bøjler i det lille hus før:O)


Vi efterlog familien der med et badeværelse og et værelse der kan flyttes ind i i weekenden, hvilken glæde at se glæden hos både de små og de store og så pyt med at aftensmaden måtte bestå af to ristede med brød fordi vi var så trætte at vi ikke orkede andet da vi endelig nåede Høng efter en tur gennem fredagstrafikken en sen eftermiddag i November.

5 kommentarer:

 1. Den dør Eva... den er ikke mindre end fantastisk :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i, og helt utrolig så var den ikke engang skæv selv om den har stået i et hjørne i garagen i mange år, da den først fik en ny karm så fungerede det bare.

   Slet
 2. Hold nu op, hvor ser det godt ud, badeværelse, nyt værelse, dør og skab. Begejstres over måden hvorpå døren og skabet er integreret i det nye :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helene, der kommer mere af det gamle der skal integreres, vi har en del gamle teak låger og døre fra en gammel pavilion som også skal indgå i tilbygningen så der er lang vej før det er helt færdig, men bare at få et ekstra værelse når man kun har haft 50 m2 det er ret meget luxus:)

   Slet
 3. Er ret tosset med den dør.. :) og sikke et lækkert badeværelse.. :)

  SvarSlet