fredag den 27. november 2015

Gamle Ikea stole i nye farver :)

Så lykkedes det at få de gamle stole færdig, Stolene er købt i Ikea i Sverige tilbage i 70`erne du kan se hvordan de så ud dengang lige HER, De har kun haft en ejer og har stået i et skur og ventet på os de sidste mange år, Tak Lisbeth og Erik for at i tænkte på os og ikke smed dem ud :O)

Stolene var godt brugt da vi fik dem:) så de har fået den store tur, med lim, spartel, rengøring og slibning. De er slebet godt ned inden de er sprøjtemalet med spraydåse, de er ikke grundet inden den endelige farve da jeg tror at de kan blive rigtig fint patineret når de med tiden bliver lidt slidt  og den oprindelige farve og selve træet vil komme frem på de mest udsatte steder.
Jeg er glad, hvad med dig kan du lide gamle stole i forskellige farver?

4 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet flotte. Dejlige farver.
  Rigtig god weekend.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Tak Anette, ja farven passer næsten til årstiden:) og jeg er sikker på at weekenden bliver god, denne weekend er her i huset tiden hvor de udendørs krukker bliver pyntet og lysene bliver tændt:)
  Også rigtig god weekend til jer i det jyske.

  SvarSlet
 3. de er blevet flotte, det glæder mig, at de kom til ære og værdighed, ja de var godt brugte, skønt at se resultatet..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så stolene, gyngestolen og bænken nu mangler der kun spisebordet:-) dejligt når tingene ikke bliver kasseret, tak Lisbeth.

   Slet