mandag den 16. november 2015

Træmanden har været her :O)

Lørdag formiddag kom Træmanden med de 5 kasser jeg bestilte først på ugen:) Søndag gik vi i haven og nød det helt fantastiske stille November vejr.


Pæleborret kom i brug for man stiller ikke bare 5 kasser ovenpå hinanden uden at det kræver lidt sikring et godt stykke ned i jorden.


Vi har en del af de gamle stålben her, så det blev løsningen på at sikre at tårnet ikke vælter i den første vinterstorm.


og så var det ellers bare at skrue kasserne godt sammen, som vi nu syntes at de skulle være.


Nu skal de have lov at stå her vinteren over så de får lidt patina og falder i et med den lidt vilde have de står midt i.
Til foråret hvor vi Åbner havelågen har jeg en ide om at de skal fungere som udstillings kasser til hvad man nu kunne forestille sig: små malerier, sten med hul i, keramik, sjove grene, små beton krukker, irret sølvtøj eller hvad man nu kunne tænke sig der kan gå i et med naturen lige der.


En ensom væg med to franske stole og en kasse.I hjørnet af en lille gårdhave, skal der også laves lidt sjov, ved endnu ikke helt om det skal være mere børne grafitti (her har en af børnebørnene fået lov at lege med spraydåser) eller noget helt andet men nu må det vente til foråret for væggen er for våd til mere maling i år:)

2 kommentarer:

  1. jeg er ret vild med den måde du indretter dig på, det så hyggeligt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Joan det er jeg da glad for at høre for jeg synes jo at det er ret sjovt at gøre og lave lige det jeg har lyst til, og er ret taknemmelig for at det overhovedet kan lade sig gøre:)

      Slet