mandag den 21. januar 2013

Vinderen af de to lamper er trukket

Tusind tak til alle som har deltaget i give awayen om de to lamper. Jeg bad om ris og ros, for kun på den måde bliver man jo bedre, og jeg må sige at der var masser af ros, langt over 100 har deltaget og er kommet med skønne kommentarer, vi lapper alt rosen i os, det har jo været helt fantastisk så mange søde ord vi har fået, og jeg vil forsøge at efterkomme de ting som nogen af jer har efterspurgt.
Nogen stykker ønskede en søgefunktion og tak for det, for jeg var slet ikke klar over at det var en mulighed, den er nu lavet og ligger til højre lige under besøgstallet under overskriften 
Søg og du skal finde
Så har nogen efterlyst priser og mål og det er mit tilbagevendende problem, jeg vil forsøge at sætte lidt mere tid af til det, for når og hvis der ikke er priser og mål, handler det udelukkende om tid.
Så er der blevet bedt om en fif side og nogle flere udførlige vejledninger med billeder og beskrivelser af materialer  og det vil jeg rigtig gerne efterkomme i den udstrækning jeg kan overkomme det. 
Jeg kan se at nogen blogge har  indlæggene opdelt i kategorier, måske var det en ide, ved bare ikke lige hvordan man gør, måske sidder der en som kunne give mig et godt råd vedr. det.

Fantast-fabrikken har nu eksisteret i to år, vi startede fordi vi synes det var sjovt at finde ting, og sætte dem istand så de fik nyt liv. Vi startede også for at bevare og udvikle kreativiteten hos os selv. Vi besluttede fra starten at gøre det i vores eget tempo, uden stress, og altid lystbetonet, og det holder vi stadig fast i, derfor når vi ikke altid det vi troede vi sku nå, men vi elsker det vi når.

Rigtig hjertelig velkommen til alle de skønne læsere som har fundet vej til bloggen, det er dejligt at så mange kigger med.


Vinderen af de to lamper er:
Tina Østergård.
Tillykke Tina sender du mig lige en mail med din adr, så dukker lamperne op hos dig en af de nærmete dage.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  I laver så skønne ting!! Jeg var hos jer i sommer, fordi min svigerinde helt tilfældigt faldt over bloggen og opdagede, at vi holdt sommerferie lige i nærheden! Det skal vi igen til sommer, og jeg glæder mig til at komme og kigge på jeres skønne sager!
  Du kan lave emner ved at sætte "etiketter" på dine indlæg. I oversigten over indlæg i blogger kan du gøre det, og så ellers ovre til højre når du skriver et nyt indlæg :) Giver det mening??

  SvarSlet
  Svar
  1. I skal være velkommen når i igen er på disse kanter. Tak for hjælpen det giver god mening, jeg vil eksperimenterer lidt med det, som så meget andet lyder det ret enkelt bare man lige ved det.
   Eva

   Slet