fredag den 11. januar 2013

Lidt af hvert

På en lille loppetur for et par dage siden fandt jeg lidt forskelligt, ikke de store fund men noget der måske kan blive meget sjovt når engang vi når at få kigget lidt nærmere på det.

Sådan et sæt rædsels møbler fra en svunden sommerhustid, de kunne være rigtig sjove at lege lidt med,så det glæder jeg mig til:O)


De to her kan jeg heller ikke lide, formen er ret uharmonisk, men jeg har en ide om at der skal males nogen katte på dem, og det billede jeg har i hovedet, passer perfekt til stolenes form..... tror jeg nok,
men det vender jeg tilbage til.En fin gammel børne knagerække
Og tænk hvor heldig hele tre stk fødder til arkitektlamper, det er da et skønt fund for de mangler ofte når man finder en lampe der er til at betale.


Skærmen er til et eksperiment.


og til slut et par fine stegegafler


5 kommentarer:

 1. Ja det ultimative fund her efter min mening er jo platterne med planterne - WAUW - men er også totalt betaget af "flora og fauna" opslagsværker for tiden.... Og rædslen: sommerhusmøblerne! hi hi - undskyld!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke noget at undskylde, jeg kan kun give dig ret, men rædslerne bliver der arbejdet på:)
   Eva

   Slet
 2. Jeg er så parat til at aftage de der have hynder hvis i ikke til have dem i sortimentet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der kan man bare se, der er jo ikke helt forkert, at der er noget til enhver i en genbrugsbiks.
   Jeg gik engang med favnen fuld fra et loppemarked og da jeg så hvad de andre slæbte afsted med tænkte jeg: hvad vil de dog med alt det lort, og måtte trække på smilebåndet da jeg fik øje på mig selv og alt det... jeg slæbte på.
   Men hynderne, de bliver her,ihvertfald indtil videre, de skal betrækkes og meget gerne med et fint gråt stof hvis jeg kan finde noget der ikke er for dyrt, men jeg skal huske at kigge efter denne udsøgte model til dig:O)
   Eva

   Slet
  2. HI HI HI - ja det beviser jo vores evige pointe! Min "rædsel" bliver i øvrigt stadig flittigt brugt i værkstedet af mig men især af kattene! Det er virkelig deres yndlingsstol! - der er kamp om at komme først derop og der kan snildt ligge 4 i den uden problemer ;-)

   Slet