torsdag den 10. januar 2013

Leg med et gammelt fad og uni POSCA

Jeg har længe haft Posca tudser men jeg har først rigtig brugt dem her på det sidste, og nu har jeg lige lånt   en masse Twin Marker af svigersønnen for at finde ud af hvad jeg skal investere i, og uha man bliver jo nok nødt til at have begge dele for det er da for vildt hvad de allesammen kan:O)
I dag mens jeg spiste frokost kunne jeg ikke lige dy mig for at prøve Posca tusserne af på et gammelt fad, rigtig sjovt at lege med dem på den måde også.
Til venstre fadet som jeg gav 5 kr for på genbrugen og til højre med nye farver fra Posca.
Fadet fik 45 min i ovnen ved 160 grader og skulle så være vandfast, det prøver jeg lige af:O)


Fortsat god aften

3 kommentarer:

 1. DEN påstand skal du IKKE hoppe på Eva! Posca lover og lover men jeg kender flere, der har prøvet det i praksis - det virker ikke en dyt og Posca kan man ikke få i tale! Så sid ikke for længe og tegn sirligt - det er desværre spild af tid!!!Blot en lille advarsel....

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu har jeg haft fadet i vand fem gange i dag, sådan alm opvaskevand og det holder indtil videre rigtig godt, så jeg afprøver den lidt endnu og kunne godt blive overbevist:O)
   Eva

   Slet
  2. Hmmm... kan det mon have noget at gøre med materialet, der males på? Dit fad ser en smule "mat" ud - måske det faktisk suger farven, så det sidder fast? Jeg ved, at min veninde malede på glaseret porcelæn og farven kunne tørres af i 1. vask, trods ovnvarmen....men måske vi faktisk har fundet grunden her???

   Slet