onsdag den 16. januar 2013

MÅSKE - MÅSKE IKKE ?

Jeg er igang med disse som har fået navnet Rædslerne, de to stole har fået øjeblikkets yndlingsfarve indenfor den blå skala. Sofaen er sprøjtet grå men jeg havde desværre ikke farve nok så den må vente lidt, møblerne skal skilles ad, det bliver nok lige i overkanten med et helt sæt:O)

Og så var det jo lige at jeg kom til at kigge på hynderne nu hvor stolene har fået en farve, jeg er godt nok på vej i Stof og Stil for at købe stof til hynderne men  jeg kan da blive helt i tvivl, synes måske selv at der er noget over mødet mellem de gamle hynder og den blå farve, HVAD TÆNKER DU?

12 kommentarer:

 1. Jeg hælder til mere specielt end kønt, jeg ville skifte hynderne ud, men der kan være de hjem hvor det bare spiller sammen, så man skal heller ikke forkaste ideen helt;O)

  SvarSlet
 2. Kunne godt bruge sættet til mit drivhus/have, men nu hvor de er blevet malet synes jeg der skal noget spral på betrækket. Det er lidt for yndigt nu i mine øjne.

  SvarSlet
 3. Klart de gamle hynder. Det lugter så meget af hyggeligt sommerhus. At Begynde med noget funky nyt betræk ville bare være et forsøg på at gøre møblerne til noget de ikke er. De måtte gerne bo i vores have om sommeren.

  SvarSlet
 4. Utroligt, hvordan lidt farve kan gøre så meget for sådanne rædsler!hi hi! GAMLE hynder! - tror jeg.... måske man kunne freestyle lidt på DEM? Brodere et eller andet nogle steder ovenpå med en neongarntråd - eller "brodere" noget på maskine på dem... eller måske sætte en lille tittekant hele vejen rundt i neonorange? Jeg tror, at jeg stemmer for at peppe de gamle hynder op... lidt efter karenmarie.nu konceptet...eller måske man kunne nøjes med at betrække en halv eller tredjedel af puden i en fed kontrastfarve med en ensfarvet og så bevare resten? (lidt i stil med hvad Hanne lige har gjort ved en taske på Tomater og Tulipaner bloggen....hmmm... der er da rigtig mange muligheder....

  SvarSlet
 5. Jeg synes faktisk de er ret skønne som de er nu

  SvarSlet
 6. Jeg ville vælge noget gult eller orange stof.....retro vattæpper er også et bud!

  SvarSlet
 7. Jeg ville holde dem som de ser ud nu, så beholder man sommerhus/kolonihave stilen.

  SvarSlet
 8. Jeg ville klart beholde dem som de er nu, hvis hynderne er i ok stand.
  Hvad skal du egentlig have for dem??? Skriv også gerne en pris på sofaen.

  SvarSlet
 9. Dejligt og meget spændende at høre så forskelligt vi tænker om sådan et sæt gamle udestue møbler. Jeg tror at de to hynder får lov at være originale et stykke tid, jeg skal nok vende tilbage med en pris. Så får sofaen til gengæld den store tur og et helt nyt look i den mere afdæmpede stil, jeg vender tilbage så snart jeg er lidt længere fremme med projekt sofa.
  Tak for alle de skønne indlæg, jeg elsker når du også tør være kritisk, det er dejligt med ros men også med ærlige kritiske meninger:O)
  Eva

  SvarSlet
 10. Havde jeg dog bare en drøm af en kolonihave - så skulle de 2 blå bambusstole bo der :) Hvor er de bare skønne!

  SvarSlet
 11. Hvilken maling har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt en spray til at male møblerne med:)
   Eva

   Slet