fredag den 25. januar 2013

Afslutning på følgeton GAMMEL BØRNESENG

Så blev den endelig færdig den gamle seng, som det ses på de første billeder, har sengen været skilt ad, og nye plader er sat i der hvor de gamle var for dårlige.


Der skal en ret lang skruetvinge til mens limen tørrer, og det med lige at sætte nye plader i, det er lidt af et tålmodighedsarbejde (jeg skal ikke tage æren, det er jo her man må tage hatten af for håndværkergeniet i familien:O)Malerarbejdet blev overladt til mig og efter lang overvejelse valgte jeg at skifte farve, vi havde en rest stående i en  pastelgrøn farve og den vandt over den blå.
Jeg grundede de nye plader og sprang grundingen over på de flader der var malet i forvejen.


Nu er den den klar til prinsessen, for sidst hun var på besøg fik vi besked på at vi godt måtte finde en ny seng til hende for hun var for stor til den gamle, og så gør man selvfølgelig som befalet:O)Vi har fået en del henvendelser om sengen, men indtil videre kommer den ikke til salg.


5 kommentarer:

 1. Hvor er den bare blevet flot.
  ER helt vildt med den flotte farve den har fået :D

  SvarSlet
 2. Så fin det er blevet og kan bruge til begge køn;O)

  SvarSlet
 3. Hvor er den da også bare blevet fin. Og lækker farve

  SvarSlet
 4. Hej,

  Jeg har faktisk en seng magen til stående, tror jeg. Den bruger vi ikke længere, hvis du er interesseret. Den skal afhentes i Odense :o)

  Kh Lene (leneogbo(a)mail.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Det lyder ellers fint med den seng, jeg vil lige se om vi skal en tur over broen inden alt for længe, for det kan nok ikke svare sig at køre kun efter sengen.
   Jeg har forsøgt at maile til dig men den melder at adr er forkert, vil du sende mig en mail, måske vi kan finde ud af noget. eva2049@gmail.com
   Eva

   Slet