fredag den 4. januar 2013

Nye loppefund

Nu er det snart længe siden at vi har været ude og kigge på loppeting, men lige op til jul faldt vi over disse småting.
Den gamle lampe her er ret fin.

og det er papirkurven også, den har bevaret det gamle stofbetræk og indvendig er den også helt original.

Et spejl med plastramme


Et par små og en stor af de kendte stumtjenere, de skal nok have lidt farve.


Til slut en gammel lampefor, den kan nok blive meget sjov.

5 kommentarer:

 1. Ja det SKAL de da! hi hi - hvad med ren sort og hvid og så en gang neon KUN på selve "platformen" for ufoen? (undskyld, stumtjeneren...) - hvis jeg kender dig ret, HAR du med garanti allerede dit eget billede i dit hoved!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uanset hvor mange billeder jeg har i hovedet, så elsker jeg gode foreslag så kom endelig med alle dem der popper op hos dig:O)
   Eva

   Slet
  2. Hi hi - ved nærmere eftertanke så ville det jeg så for mig måske ende liiige vel 80'er agtigt!? Hmmm... er spændt på at se, hvad DU har i hovedet...

   Slet
 2. Hej
  Jeg faldt lige over din spændende side.
  "Stumtjeneren" til højre på billedet er oprindeligt beregnet til at hænge stearinlys på. Du ved når de hænger sammen to og to fordi vægen ikke er klippet over endnu.

  Den fine papirkurv har nøjagtigt samme mønster som det tapet jeg fik sat op på mit værelse i omkring 1972, så den har da et par år på bagen og er jo top moderne igen.
  Sjovt som tankerne flyver tilbage i tiden på grund af en papirkurv :-)

  Venlig hilsen
  Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg husker godt dengang lys skulle hænge fremme på den måde:O) nu skal den nok bruges til noget andet. Sjovt at du kan sætte årstal på det brune tapet, i 1972 kom jeg på seminarium og havde en gammel folkevogn fra 59 med røde klunker i den runde bagrude.
   Eva

   Slet