mandag den 7. januar 2013

Lidt indput fra bibelen


 Nu skal der snart males nogle møbler igen så denne her bliver den sidste stol i denne omgang.
Jeg købte en gammel sort/hvid bibel på genbrugen, valgte billederne at Jesu korsfæstelse og opstandelse.  Jeg rev billederne ud af bogen, rev kanterne af og limede dem på stolen så historien kommer i den rigtige rækkefølge.
Som kontrast til det sort/hvide har jeg malet kanten på stolen pink neon (det er rigtig svært at tage et godt billede af, men håber i kan fornemme det)

På stolens bagside er limet alle skriftstederne som hører til billederne.
Billederne er rigtig fine og meget detaljeret men det er lidt svært at fange med kameraet.10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Cool er da et ret godt ord at få sat på sine kreating når man er rundet de 60:O)
   Eva

   Slet
 2. du er simpelthen genial Eva!! Rigtig spændende ide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Genial eller gal, dejligt at du tænker det første, nogen mener nok det sidste.
   Eva

   Slet
 3. Fantastisk! Det vil blive en stol man hele tiden kan finde nye historier på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, det er nok første gang jeg har kigget bibelen så grundig igennem og ja billederne er virkelig fulde af historier.
   Eva

   Slet
 4. Kan du blive ved Eva?? Den er simpelthen for COOL!!! Der er ingen grundt til at gå tilbage og male møbler - de dekorerede stole er meget sjovere! hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været lidt vildt at holde juleferie sammen med stolene, og når først man er inde i universet så kører hjernen jo på overtid og gode ideer opstår. nogen mere skøre end andre men i guder hvor er det dejligt, men det kender du jo alt til Helle.
   Eva

   Slet
  2. SKØRE ideer er helt klart de bedste efter min mening! Kan godt se, at man udelukker nogen med den tankegang men det kommer jævnligt bag på mig, hvor mange der faktisk hylder de tossede idéer og rent faktisk kan se en mening med dem, når de er udført! Her er der også malings-flow - dog på lærreder i øjeblikket....Uh er det ikke bare skønt, når det "kører"? Problemet er, at man ikke får sin nattesøvn, fordi farverne og formerne kværner rundt...men den tager vi med ikke?

   Slet
 5. Interessant idé må jeg sige, men meget kreativt:)Keep on the good work, K.

  SvarSlet