tirsdag den 15. januar 2013

En stol har fået nyt liv

Denne gamle sag, købt hos Spillopperne i Kalundborg for snart længe siden, er endelig blevet færdig.
Den var ikke helt så nem at gå til som jeg lige havde forestillet mig og jeg endte også med at gå lidt på kompromis, sådan er det når gamle smuksakker har fået lidt afslag og sår igennem et langt liv:O)


Hvis du synes du har set den før, så er det fordi jeg tidligere har lavet en stol i samme farve og stof.

Først blev det gamle stof pillet af, og der var rigtig mange store pyntesøm der skulle af, så fik den en tur med en spray fra Belton (jeg har lige fundet en hjemmeside hvor de sælger de spray og et andet mærke som jeg er ret vild med, ret billigt, det vender jeg lige tilbage til i et andet indlæg)
Så kom turen til betrækket, og det var her jeg måtte bøje mig og lave to små læg bagpå for at få stoffet til at sidde pænt, egentlig tror jeg kun det er mig selv der ser det, og som jeg før har sagt, jeg er ikke møbelpolstrer men gør det så godt jeg kan:O) til sidst en pynte snor, som har til formål at dække for de søm og klamper som holder stoffet på plads.
Stolen har en del små revner og slitage mærker, men når man maler med en spray så kommer årerne i træet også frem og så synes jeg ikke det gør noget at man kan se dem.
3 kommentarer:

 1. Sikke en kæmpe forskel. Jeg elsker de gamle møbler i et mix med det nye. Jeg kan, som du, bedst lide når man kan se, at den har haft en liv med skrammer her og der. Det er der sjælen og charmen ligger :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fin. De Lopper er altså skønne at gå på opdagelse i....
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot det du laver . Jeg kan se du bruger stof fra stof og stil vil du ikke lægge nogle bileder ind på vores facebook side du kan finde den på forsiden af vores hjemme side. Kh Jette Merrild

  SvarSlet