tirsdag den 1. januar 2013

En gammel skolestol

Jeg er kommet ind i en stime, en stolestime, så her kommer lige en stol mere.
Egentlig skulle stolen smides ud, den var rusten og sædet havde det ikke så godt, men rust kan jo bekæmpes med sandpapir og en olieholdig maling, og sædet fik først en gang spartel, derefter skar jeg et maleri ud af blændrammen og limede den på sædet, og lige et lille stykke på ryglænet, så malede jeg resten af ryggen neongul både for og bag, og til slut fik den små neongule sko på.
Maleriet er fra en periode hvor jeg eksperimenterede med grus i malingen, så måske sliber jeg gruset af så den bliver plan, for jeg kan egentlig bedst lide at man kan sidde uden af få ridser i ..... :O)
Vil du se de andre stole så er de lige her og her.

6 kommentarer:

 1. herlig ,,,,, stolene burde altid ha set så glade ud , også dengang de bare. var. almindelige skolestole :-)

  SvarSlet
 2. Den er blevet SÅ skøn - Men jeg kan måske godt følge dig i det med gruset ;0)

  SvarSlet
 3. Som altid super flot når det har været igennem jeres hænder ;-) og rigtig godt nytår ;-)

  SvarSlet
 4. De neonfarvede "sko" er det de orginale dutter som du har malet? De stole jeg har fra dengang har alle hul i bunden af dutterne fordi plastikken er slidt op så jeg er nysgerrig efter at vide hvor du køber "skoene" hvis du altså har givet dem nye dutter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke sat nye på, det er de gamle, jeg tvivler lidt på at man kan få dem, men jeg ved at der er noget der hedder krympeflex, det er noget elektrikerne bruger. Vi har brugt det til nogen stole med stålben for mange år siden. Man klipper et lille stykke og sætter på og så varmer man det med en varmeblæser og så krymper det sammen om stolebenet, når jeg får tid skal jeg prøve at lave et ben og tage nogle billeder. Min kære gemal som er elektriker mener det kan købes på nettet f.eks hos Greenline.
   Eva

   Slet