onsdag den 14. januar 2015

Turkis kommode med 4 skuffer

Det er ingen sag at få malet en kommode når der ikke skal slibes gammel maling af og spartles osv, så derfor nåede denne her ikke engang ud på værkstedet inden den fik afmonteret beslag og efter en let slibning fik den to gange af den turkise maling, på med beslagene igen og når den lige er hærdet igennem er den klar til en ny tilværelse. Kommoden er en nyere sag og i en virkelig god stand. I falsen rundt om skufferne har jeg trukket en grå streg, det var lidt svært at fange med kameraet:)
Her kommer lige et par billeder af hvordan den så ud inden start:)
Vi startede med at pille de bagerste pynte lister af de gjorde efer min mening ingen gavn hverken på den ene eller anden måde:)


4 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin :) og så hurtigt! Og du har hel ret, de der så kaldte pyntekanter var også røget af herhjemme hvis jeg havde kastet maling efter den ;)

  Sjovt at se hvad I har fået ud af den - håber den finder et nyt hjem hvor den kan pynte snart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg fik lige lyst til at lave den med det samme og det er jo en kommode med god plads i så den skal nok finde et nyt hjem:)

   Slet
 2. Hvor HAR det bare hjulpet på den! Især at få de der pyntelister væk - forstår ikke, hvorfor man satte sådan nogle på, på et tidspunkt - at pynte, mener jeg godt nok heller ikke, at de gør ;-) Og den står jo PERFEKT til maleriet ;-) Jubiii jeg er hjemme og kan skrive en kommentar til dig Eva - frihed oh frihed ;-) Så kan det regne og blæse så meget det vil ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så rigtig så rigtig..... frihed og "raskhed" er kerneværdier :-)

   Slet