søndag den 25. januar 2015

Rullebord med gamle fliser.

Jeg har lagt fliser for første gang :O)
Hvis du ikke har lyst til til at høre om en 62 årig kvinde som er ret glad for sig selv over resultatet af et lille fliseprojekt så er det nu du skal klikke over på et andet program:)


Her i huset har vi for mange år siden fordelt rollerne mellem os i  handymanden og kreakvinden:) det har betydet at alt hvad der har med maskiner at gøre har været Finns opgaver, og tro mig, det har passet mig rigtig fint for der skal øjemål og tålmodighed til og det er ikke mine stærkeste sider:)

Men rollerne skrider lidt i disse tider og nu har jeg (ok Finn holdt plansliberen da vi skar fliser til) prøvet at lægge fliser og jeg har virkelig fået lyst til mere af den slags tror jeg vil ønske mig en fliseskærermaskine i fødselsdagsgave. 


Jeg har for mange år siden fundet de små fliser hjemme hos min far, han var det man vist godt kan kalde en samler som det tog overhånd for:) det kan ikke beskrives i få ord hvordan der så ud hjemme hos ham til sidst 
Fliserne er lagt ned i en hurtigtørrende lim og det skulle gå ret tjep for det med hurtigtørrende det var helt rigtig.


Så har jeg blandet fugemasse og nu skal det bare godt ned i alle huller og derefter tørres af med en svamp, jeg havde selvfølgelig ikke en gummispartel som der står skrevet i håndværkerbibelen at man skal bruge, men min gummi ske fra køkkenet blev erstatnings spartel og det gik helt fint.


Ta ta ta tam....!!! Det er da blevet super godt, og bemærk lige at fliserne er skåret til i begge sider, ikke noget med den lette løsning hvor de kun er skåret i den ene side (må indrømme at det var Finn der ikke ville gå på kompromis og vælge den lette løsning og det var jo ham der holdt plansliberen:)


Uha hvor er jeg glad og godt tilfreds:O)Hvis du stadig er med så siger jeg tak for din tålmodighed:) men det er da fantastisk hvad man kan hvis bare man vil..... har jeg ikke ret?????


11 kommentarer:

 1. Hvor er du sej Eva! :) og resultatet er jo bare vildt flot, især med tilskæring hele vejen rundt, det ser så godt ud ;)

  Fantastiske farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja i den sidste ende kan det godt betale sig ikke at springe over hvor gæret er lavest, måske er det derfor Finn og jeg supplerer hinanden så godt, for han går virkelig op i detaljere også nogen gange for meget:) og så er det nok meget godt at jeg trækker lidt i den anden retning:)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak tak Tante sød... håber der går godt ovre på øen:)

   Slet
 3. Jo. Det er blevet rigtig flot. Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, problemet er nu lidt at jeg næsten ikke kan nænne at sælge den men jeg kan jo ikke få plads til det hele selv:)

   Slet
 4. Hvor er det flot! Kh. Bella

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bella, dejligt at så mange har læst med til slutningen af det lange indlæg og så skønt med lidt respons/ kommentar fra jer allesammen:)

   Slet
 5. Svar
  1. Ja det er til salg, jeg har lige lagt pris og mål ind her på til salg siden http://fantast-fabrikken.blogspot.dk/p/mbler.html, og det kommer til at koste 750,-kr.

   Slet
 6. SUPER flot med flise arbejdet og farverne ;-) Resten af bordet.....hmmm.... Eva - dig og dine "krummelurer" ;-)

  SvarSlet