onsdag den 28. januar 2015

Chatol med ny skriveplade:)

I sidste uge fik jeg en mail fra en kunde som godt kunne lide det lille sorte chatol vi havde lavet, men hun var ikke helt vild med det jeg havde lavet på skrivepladen, faktisk var hun så ærlig at hun synes farven var "grissefarvet" og det er jo selvfølgelig helt i orden vi har alle vores yndlings farver og selvfølgelig også vores ikke yndlings farver:)

Resultatet blev at jeg lavede pladen om så den nu har sort / hvide skaktern så kom ikke og sig at vi ikke gør næsten alt for kunderne her i vores lille biks:)
"Grisefarvet" eller Sort/hvid :O) ?????8 kommentarer:

 1. Nuj det er blevet finere. Klart til skakbrættet. Har hun købt det så? Sjovt som det er så stramt i designet øverst og så med svung og krummelurer nederst ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert en stor forandring og ja hun tog den med hjem i lørdags:)

   Slet
 2. Grisefarvet!!!!!? KORAL er rent faktisk HOT HOT HOT! Og det grafiske du havde lavet, var super flot og tænkt ud af boksen. Skakbrættet er bare...... klassisk! GAAAAAAAB ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det skønt at mennesker er så forskellige :O) tænk hvis vi allesammen kunne lide det samme og havde den samme holdning det ville være ret kedelig:)

   Slet
  2. ENIG!

   HEY! - jeg er MIDTJYDE!

   Slet
  3. NEJ DU VAR:-) Nu er du vel en af dem fra Fyn af:-)

   Slet
 3. Enig med din kunde i at det er en god forandring

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men så står det jo indtil videre 2 til Jyden og Samsøboen mod 1 til Fynboen:)

   Slet