onsdag den 7. januar 2015

Taburetter og en uventet gave.

Vi har efterhånden fået samlet en pæn stak af de her taburetter og endelig endelig kom jeg lidt i gang i går. Varmen blev tændt i sprøjterummet og taburetterne blev vasket af og så var det tid til grunding.


Når først det hele er klar så tager det ikke så lang tid.
Taburetterne har fået en hæftegrunder og nu håber jeg der dukker en sjov ide op i min krea hjerne og hvis ikke så får de en farve, den løsning kan man jo altid vælge:)


Vi er så heldige at folk rundt omkring nogen gange tænker på os inden de smider ting ud eller aflevere til genbrugene. Denne her har vi hentet ved kalundborg og tusind tak Karina det var sødt af dig lige at høre om vi havde lyst til at lege med den:) Kommoden er næsten helt ny og af en ret god kvalitet så det kan sagtens betale sig at ofre noget tid og noget maling på den.1 kommentar:

  1. Jamen selv tak :) så blev vi fri for turen til spillopperne, og det er meget sjovere at se hvad I finder på at gøre med den ;)
    Kommoden er 7 år gammel og blev købt da vi flyttede i første fælles lejlighed og skulle finde på opbevaring til et soveværelse med meget lave skråvægge - nu har vi plads til skabe og kommoden kom i overskud. Så fedt I nu kan give den nyt liv, så den forhåbentlig kan få et nyt sted at bo :)

    SvarSlet