tirsdag den 27. januar 2015

Et par skønne møbler i teak og palisander

Her kommer et par af søndagens loppefund, faktisk skulle vi kun et lille smut i den lokale bare for at kigge, men som så mange gange før måtte jeg hjem efter traileren og vi endte med at komme hjem med et helt læs:)
Dette lille sybord er i en fantastisk fin stand og selv den lille indsats indeni er lavet i palisander:)Så var der også pragteksemplaret af et tv skab, den er fra dengang hvor fjernsynet ikke måtte stå frit fremme i stuen:) Det kan man vist ikke sige om fjernsynet mere:) 
Den er også i fineste stand og med skønne små detaljer.
Skabet nåede ikke at opholde sig her i huset så længe for et ungt par som var her om eftermiddagen for at kigge lidt, blev lidt småforelskede i det og tog det med hjem men jeg synes ikke i skal snydes for billederne som jeg lige nåede at få taget.

7 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne sager. Hvad skal I have for det fine sybord? Kh Judith

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en ret god søndags handel:) Sybordet koster 425,-Kr, Det har en enkelt lille sort plet, som du kan se på det første billede men ellers er det i ualmindelig fin stand.

   Slet
 2. Du er uforbederlig med de lopper Eva ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du helt ret i og jeg elsker det:)

   Slet
 3. Ej sybordet er bare for fint!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja jeg kan jo kun give dig ret:)

   Slet
 4. Hvor mange syborde kan man have i en stue??? LOL! UF MAND det skab!!! Jeg havde ellers liiiiige stedet til det.... too late! :-)

  SvarSlet