mandag den 12. januar 2015

Jalousi skab i teak og et chatol på vej.

Vi gjorde et rigtig fint fund i lørdags, faktisk var vi på udkig efter en lille kommode i nogle bestemte mål men den fandt vi ikke, men dette fine skab kom med hjem, den skal lige en tur igennem Finns kreaive hænder for jclousi lågen trænger til et par nye bånd men ellers er den i tip top stand:)
Nu har jeg også fået gang i malerrullen igen og inden ugen er gået skulle chatollet her gerne stå færdig i en ny frisk farve:)
Alt hvad der kan skilles ad og skrues af er gjort så nu står den på grunding, først en hæftegrunder fordi den er blank i overfladen derefter en spærre grunder fordi den smittede af da jeg vaskede den og så må vi se om det er nok inden den skal males.


8 kommentarer:

 1. Hvad koster skabet som det står nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har længe ledt efter sådan et skab så det kommer desværre ikke til salg lige nu, det er ikke så tit at vi selv beholder det vi finder men denne her står vi lige og kan bruge:)

   Slet
 2. Godt du beholder det selv - så behøver jeg ikke at føle mig så fristet! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jo også grænser for hvad jeg kan have i bilen Helle, næste gang skal jeg jo have en hel bondegård med :) Eva

   Slet
  2. He he he Eva! Må også hellere få betalt min gæld, før jeg gør yderligere investeringer....

   Ja nu slipper vi for flere overvejelser Snullemor ;-)

   Slet
 3. Nuj det er fint. Jeg har et stort set magen til (købt for 6-7 år siden på dba). Har haft det i kontoret længe, men tænk sig, det er flyttet ud på værkstedet og holder nu pænt orden i alle dimserne ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Værkstedet er da en fin placering og orden er en god ting:) Jeg har ikke helt fundet den rigtige plads til den endnu måske i gangen til handsker huer osv eller køkkenet til alle de dimser man aldrig ved hvor man skal ligge når der bliver ryddet lidt op:) Eva

   Slet