lørdag den 13. september 2014

Tre gamle kommoder

Kommoder er altid lidt sjove at finde, indimellem rummer de små historier som er skrevet med blyant på skufferne, nogen er gamle og slidte andre gamle og næsten ikke brugt, nogen har det gamle hyldepapir fra 50èrne i skufferne endnu osv osv men kun meget sjælden er kommoderne ens, de har næsten altid forskellige udtryk, greb osv.
Her kommer først en rigtig gammel sag som helt sikkert har været flittig brugt, den har små udskæringer rundt i kanten og har nogen lag maling med i bagagen:)
Farverne er mørkegrå og karrygul. Denne her har været forsøgs kommode for en ny sort maling jeg er ved at afprøve, egentlig en udendørs maling i en glans 25. Den har en rigtig fin overflade og skulle være ret stærk og robust, den er nem at have med at gøre på malerrulle men i sprøjtepistolen er jeg ikke helt tilfreds med den endnu så der skal lidt flere forsøgt til:)

Endnu en kommode med et helt andet udtrykSidst i denne omgang en kommode som ikke har været malet før, den stod i den originale lak og det er nok en af de kommoder der har stået et sted hvor den næsten ikke er blevet brugt de sidste 50 år.
Super god stand og med de fineste greb og nøglehuls beslag.
Farven er den nye karrygule.


K


2 kommentarer:

 1. wauw hvor er den gule kommode bare smuk! Den kunne jeg godt tænke mig at have stående hos mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan blive helt glad når man finder en kommode med så fine greb og uden 7 lag gammel maling:) måske den en dag havner hos dig, man ved jo aldrig med de gamle ting, de finder hele tiden nye hjem:) Vi holder åben første weekend i oktober måske du skulle komme forbi og kigge:)
   Eva

   Slet