tirsdag den 2. september 2014

Palisander kommode og andre gode fund:)

Vi købte for nylig denne palisander kommode, det er virkelig et kvalitets møbel så nu må vi se om den skal blive ved med at være palisander eller....... ja jeg tænker maling:-)  for jeg kunne jo godt finde på at male den !!!!!!!!! eller måske bare noget af den,  palisander har aldrig rigtig været min yndlings træ sort  men hvad tænker du om palisander????En gammel trækasse måske den ville være rigtig fin som brændekasse.Denne her købte vi på spejdernes auktion der hører et stort væg spejl til, og da der ikke ligefrem var mange der bød så kom den med hjem til en fornuftig pris og det er jo lige hvad loppe og genbrug handler om:O)


6 kommentarer:

 1. Sikke nogle fede fund. Synes ikke, du skal male palisanderkommoden. :)

  SvarSlet
 2. Den får lov at stå en tid, så ser jeg om nogen er interesseret i den som den er og ellers tror jeg at jeg vil gøre et eller andet ved den, for det er en fantastisk god kommode:)
  Eva

  SvarSlet
 3. Du må endelig ikke male kommoden! Den er da så skøn som den er :-) Måske du kunne nøjedes med at male benene? Trækassen er super fin

  SvarSlet
  Svar
  1. Den får lov at stå en tid:) Jeg er også ret vild med kassen, jeg har selv en lidt større udgave i stuen som bliver brugt til brænde, det fungerer rigtig godt.
   Eva

   Slet
 4. Har I stadig brændekassen - og, hvad koster den? Den kunne jeg godt bruge. Hvis den stadig er til salg, vil jeg gerne have målene på den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre Kirsten den har vi ikke mere.

   Slet