lørdag den 20. september 2014

To gamle taburetter og 40 gamle kasser:(
Den ene af skamlerne havde haft det lidt hårdt, lidt for meget vand i lidt for lang tid, jeg rensede det af og skrabede malingen af, og så var det med at finde farver der lignede de gamle originale farver. En acrylfarve til lærred kunne redde benene, og et sort og hvid Posca tus kunne hjælpe Fårekylling tilbage men selve pletten på stolen var værre for den var helt lys på grund af vandet. Men et gammelt trick som jeg lærte af min far da jeg var barn kom i brug og det endte faktisk med at blive rigtig godt.
Tricket består i at blande almindelig madkulør og vand og bruge det som en slags maling, så kan man give det nogen gange indtil man rammer den gamle farve:) og til sidst selvfølgelig en god gang lak så stolen kan holde til at blive brugt de næste 50 år:)Kasser i massevis:)
Kasser samlet over den sidste tid, nu var der endelig nok til at de kunne stables så vi kunne få lidt overblik over hvad vi havde liggende. Her er de bare lagt ovenpå hinanden som byggeklodser og nu er der kommet pris på hver og en, de koster fra 20,-kr til 125,- pr stk så hvis du skal lave en kassevæg så er du velkommen til at komme og plukke fra lageret her:)FANTAST-FABRIKKEN HOLDER ÅBEN FØRSTE WEEKEND I OKTOBER
Der kan kasserne også ses.

5 kommentarer:

 1. Vild vild vild med taburetterne! ♥

  SvarSlet
 2. Jeg vil meget gerne be om skuffen på det tredje sidste billede med den grønne "patina" (;-)) maling, hvis det kan lade sig gøre Eva. Den passer perfekt til mit projekt, tror jeg! Skamlerne er FANTASTISKE!! - rigtig godt resultat med den hærgede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den med grøn patina og hjemmelavet dut er jo margarinekassen som satte gange i minderne fra min barndomstid som købmandsdatter, du kan noget med at finde de ting jeg har en relation til:) den kommer i bunken sammen med den lille brune, som jeg iøvrigt har to af hvis det var noget?
   Eva

   Slet
  2. Margarinekassen! hi hi - jo tak, jeg tager begge små Eva, hvis ikke de koster en formue ;-)

   Slet
 3. Og måske den lille bitte skuffe indeni en anden, som jeg kan se på det første billede, der hvor du har stillet kaffestellet. Mon ikke godt at der kan stå en ganske smal kop i den?

  SvarSlet