tirsdag den 16. september 2014

Tre af de gamle, nu med retro tapet

Den første weekend i oktober holder vi åben Lørdag og Søndag
Har du lyst til at komme og se vores udstilling så er det nu du skal sætte et kryds i kalenderen den 5 eller 6 oktober. flere oplysninger sidst på ugen.

Tre små møbler i efterårsfarver:)
Lille side bord med skuffe og plade, malet sort og karrygul og med et gammelt tapet på toppen. Tapetet har fået flere gang lak så det kan holde til at blive brugt.To gamle soveværelses møbler, de er i en rigtig fin stand og har stadig de gamle greb.En gammel skammel som er renset helt af og i stedet for stof på toppen har den fået tapet så den nu kan bruges som et lille bord. Tapetet fandt jeg i sommers ved et vej loppemarked:)3 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet fine - allesammen. Kan godt lide den gode farve til natbordene/skabene. Lige den rette til stilen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, skal lige høre om det har hjulpet på spam meddelelserne hos dig at jeg har slået fra så anonyme ikke kan lægge en besked?
   Eva

   Slet
  2. Godmorgen Eva. Ikke en eneste spam-kommentar- mail har jeg modtaget på dette indlæg. Det er så skønt :) jeg skal nok lade dig det vide hvis der kommer noget. Ha' en dejlig dag.

   Slet