tirsdag den 9. september 2014

Lille skab med løvefødder Før og nu

Det jeg tænkte som en lille let omgang, endte med at blive noget af et arbejde:) Det er et meget gammelt skab og det har helt sikkert levet et hårdt liv, bordpladen var meget ujævn og der var store revner i malingen så den skulle lige af så jeg kunne se hvad der var indenunder. Det jeg troede var et par lag maling viste sig at være 7 lag, alt fra hvid i flere omgange til sort mørkeblå grøn, rød og tyrkisgrøn.


Men arbejdet kunne godt betale sig, nu er bordpladen jævn, og en lille detalje er at jeg har bevaret den grøn/turkise farve som er trukket ind i træet i kanterne og derfor fik lågerne også den farve.
De stor beslag er erstattet med et enkelt lille sort greb.
De mange lag maling på skabet gør at det har lidt personlighed og overfladen som har sine ujævnheder fortæller lidt om et levet liv, Uha en beskrivelse der næsten kunne passe på en selv:)

Før operation afsyring startede så den sådan her ud:)


5 kommentarer:

 1. Sikke et arbejde det må have været at få alle de lag maling af. Fed detalje, at du har valgt maling efter "mærkerne" på det oprindelige. Fin farve! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ikke sådan lige til at få alle lagene af og skulle jeg være rationel så kan det jo slet ikke betale sig, men lige der er jeg jo heldigvis så frit stillet at jeg kan gøre lige hvad jeg har lyst til og det er jo ret fantastisk når det er lysten der driver en:)
   Eva

   Slet
 2. Hold da op, hvor er den blevet flot! Effekten med malingresterne virker faktisk som et plus nu! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine, jeg synes også selv at den har været arbejdet værd:)
   Eva

   Slet
 3. En læser på Facebook gjorde mig opmærksom på at det ikke er løvefødder der er på skabet og det har hun jo helt ret i så måske man kan kalde dem, løvefødder på stilk:)
  Eva

  SvarSlet