fredag den 26. september 2014

Gør det selv Arbejdsbord

Imellem købene fra flyttesalget var et gammelt køkkenskab og hvad stiller man så lige op med sådan et?
 Da jeg stod foran skabet fik jeg lyst til at udnytte den gode højde der er på sådan et køkkenskab, så i gemmerne af plader fandt jeg en rigtig kraftig plade fra et spisebord om vi for længe siden lavede om til sofabord og derfor blev udtrækspladen i overskud, og så havde vi en hylde som blev smidt ud hos yngste datteren sidst vi var der og den endte med også at blive en del af projekt arbejdsbord:)


De gamle skabe fra 40èrne eller måske er den faktisk ældre, har ikke bund, så toppen blev taget af skabet og brugt som bund.Bordet fik den bredde som bordpladen havde for der var gode kanter på pladen som giver bordet en god stabilitet. Den gamle hylde blev savet over på langs, så var der til to ben og to hylder ( nu lyder det jo så nemt og hvis ikke det var for en god sav og en god mand:) så var det hele nok ikke gået så let:)


Den fik også lige en tværpind bagerst og så mente Finn at skruetvingen kunne komme på for et arbejdsbord var vel et arbejdsbord, og det er jo lige der vi nogen gange tænker lidt forskelligt for jeg tænker jo arbejdsbord som noget man sætter ind i huset et sted og ikke noget til værkstedet, så gæt hvem der fik sin vilje:)


Jeg fandt maling frem, malede hele understellet, farven skulle gerne minde lidt om den grønne farve jeg husker fra barndommens køkkenskabe, og kanten af bordet plus den bagerste liste, bagsiden og soklen blev sorte, så hænger det hele sammen (ihvertfald i mit hoved)


Indeni har vi bevaret de gamle ferniserede flader og hylderne har fået selvklæbende hyldepapir.


Det gamle beslag kom på igen:)


Et super solidt arbejdsbord lavet af genbrugsting er færdig og klar til den virkelige verden og så bestemmer man jo helt selv om den er til værkstedet, terrassen eller til arbejdsværelset:)


4 kommentarer:

 1. Virkelig flot arbejde. Synes det er vildt lækkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak dejlige at høre, jeg er også ret godt tilfreds med resultatet, og så har det været så sjovt at få det gamle køkkenskab i brug igen.
   Eva

   Slet
 2. Hvor ser det bare skønt ud det arbejdsbord. Det ville jeg aldrig have fundet på. Du er god til at se muligheder i tingene.

  SvarSlet