onsdag den 16. marts 2016

Kugle lampe. En med 4 kugler tak :)

Det er næsten som at bestille en is: " hvad kunne du tænke dig at få i, en grøn en turkis en blå eller skal den være mere halvfjerdser ag-tig, rød gul og orange :0)

Jeg har lige sendt denne her ud af huset, så nu skal vi ud og kigge efter lamper for lageret er ved at være tomt, i det hele taget trænger vi til snart at komme ud og finde gode ting som vi kan sætte i stand og give lidt nyt liv men det er jo fantastisk at kunne sige at vi næsten ikke har tid fordi vi har gang i så mange dejlige og sjove ting:)Rigtig god onsdag, min dag skal gå med at få gjort et par malerier heeeeeelt færdige,
men solen står allerede ind af vinduerne så måske trækker haven mere end malerierne???

2 kommentarer:

 1. Wauw hvor er den flot :) Er det mon således, du tager imod bestillinger? Altså så man selv kan vælge farve, antal, længde på ledninger osv.

  En lampe i stil med den ville være super fin i min lejlighed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak tak, ja lige netop de her lamper laver vi som det eneste på bestilling for hver gang jeg har lavet en så er der nogen der gerne lige vil have en anden farve og da det ikke føles særlig stressende så gør vi det på den måde. Jeg skal på loppefund for jeg har ikke flere lamper at lave af når jeg har lavet den der ligger og venter, men du kan sende mig en mail (adr øverst på siden) så finder vi ud af noget:)

   Slet