torsdag den 17. marts 2016

Institutions møbler, Hukit stol mm.

Oprydning i gemmerne har fået disse skønne ting frem i lyset. De var oprindelig gemt og sat på lager af min datter og skulle først frem i lyset og i brug når ombygningen af deres hus var færdig. Men men men ... der er jo grænser for hvor mange stole osv man kan bruge og da hun har arvet lidt af samlergenet så har hun fået samlet rigeligt, derfor skal disse ting videre til en anden som kan få glæde af dem.

Denne her har 5 rum, men det var ikke nem at få hele reolen med på billedet uden at slæbe den udenfor og det rakte kræfterne ikke lige til.
Køkkenborde og eller campingbordeDer er 3 stk, en har faste aftagelige ben, en med klap sammen stel og en med klap og klap sammen stel.Ikea kassereol i mørkebrun og med bred kant, reolen er skilt ad.


Dejlig torsdag til dig, jeg skal male i formiddag  og i haven i eftermiddag, det er helt umulig at være inde når solen er så gavmild som den er i disse dage:-) 

5 kommentarer:

 1. Sikke en masse lækre sager - nyd dagen og solen. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt med nye gamle ting:O)

   Slet
  2. Ja det er dejligt med nye gamle ting:O)

   Slet
 2. Hukit møblerne, får mig til st huske tilbage til de institutioner jeg har arbejdet i, da jeg var yngre. Jeg er pædagog som dig. Det var nogle solide møbler. Men mit samlergen er blevet barberet, så jeg skal ikke have noget, selv om jeg kunne ønske mig det, til børnebørnene, når de var her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt lide dit udtryk: "mit samlergen er blevet barberet" det er virkelig nemt at visualisere :O) men ok jeg forstår rigtig godt at man er nødt til at barbere indimellem og selv om ungerne kommer hjem kan de jo nemt sidde på en voksen stol.

   Slet