torsdag den 24. marts 2016

Forår og sjove haveprojekter er godt igang.

Det er den 24 marts og jeg blev født for 64 år siden i et voldsomt snevejr ( hvis man ellers kan regne med hvad min far overleverede af gode historier fra den dag :) I dag er himlen blå, solen skinner og Finn og jeg har været igang med sjove projekter de sidste dage.

Livet er ikke det værste man har 


Det øverste billede er noget af en skulptur jeg er igang med, den kommer der mere om senere.
Herunder er Finn igang med det vi kommer til at kalde KAFFEVOGNEN den har jeg drømt om lige siden jeg købte den gamle ølvogn, det bliver så spændende om det lykkes at få drømmen forvandlet til virkelighed :)Og endelig i går gik vi igang med at betrække stole skulpturen med beton, heldigvis pakkede vi den ind i et par vintermåtter i aftes og det er da lidt spændende om den har klaret frosten.
Nu skal den have en gang mere og så skal de små dukker støbes ind i :O)I et af havens små rum er jeg igang med et natur tæppe/ skillevæg af gamle pil.


og i et hulrum i en anden pil, fladpilen er jeg også igang noget med en bænk tror jeg, så man kan sidde og fordybe sig og se ud på skulpturen som er på vej lige udenfor.


I en lysning i birkelunden har en vintergæk fundet at jorden var værd at slå sig ned i :)Så hvis jeg skal gøre status her på min 64 års fødselsdag, så er livet ikke det værste man har :)
Rigtig god dag til jer alle.


4 kommentarer:

 1. Stort tillykke til dig Eva :-D

  Glæder mig så meget til dit "stole-kunst". Jeg kan slet ikke forestille det for mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Pia, jeg er selv ret spændt på resultatet men om ikke andet så er det altså ret sjovt at lege på den måde:)

   Slet
 2. Sikke mange spændende ting, I har gang i
  Tillykke med fødselsdagen

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det har været en dejlig dag og Ja det er dejligt at nå en alder hvor man kan drømme skøre og sjove drømme og have tid til at føre dem ud i livet.

   Slet