lørdag den 9. januar 2016

Sofabord s ben-amputering :O)

Så gjorde vi det.... saven var igen fremme.... og det gamle bord som hverken var et sofabord eller et spisebord mistede de nederste krummelurer og passer nu rigtig godt i højden som sofabord.


Nu ser den sådan ud.


og her er før billedet
Jeg ved jo godt at nogen vil synes det er synd og skam at skære i sådan et gammelt bord, hvad synes du ???


8 kommentarer:

 1. At i har skamferet det, det elegante er helt borte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var jo næsten ikke i tvivl om at vi var uenige :O)

   Slet
 2. Jeg kan nu godt lide, det er blevet mere enkelt

  SvarSlet
 3. det var lidt svært, da i gjorde det samme ved den gamle gyngestol, men resultatet var godt. Jeg kan lide de gamle ting med "snørkler" o.s.v. men også det enkle. De 2 ting virker ikke tunge mere, der er kommet en lethed over dem ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, jeg synes nok også der er meget forskel på, hvilke ting jeg vil sætte saven i, de gamle gyngestole findes der helt utrolig mange af så dem er jeg ikke så bange for at lave lidt om på:) En del af de gamle krummelure møbler bliver brændt fordi der ikke er nogen der kan få dem til at passe ind sammen med de mere moderne ting, så hvis det er muligt at få noget brugbart ud af dem ved at rette dem lidt til, så er det også fint for mig og så er der jo ting som det blå bord, det havde et par skader på det nederste stykke så det var også med til at det ikke var så svært at sætte saven i den og så passer den bare bedre i højden til de sofaer vi allesammen har i dag.

   Slet
 4. Jeg er i tvivl... det er som om, at der er noget galt med proportionerne nu. Bordpladen er ligesom for "tung" til de små ben. Jeg tror, jeg havde valgt mellemtingen - at bevare "trekanten" men tage de nederste fødder af og så den mærkelige top i midten.... Men det er nu pænere, end det var, nu!;-)

  SvarSlet
 5. Good information on your blog and thanks for provide me valueable info... I especially enjoyed this one!!I really liked your Information.
  Bloomingville

  SvarSlet