onsdag den 13. januar 2016

3 af de helt gamle og hvad med knivloven?

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op med de gamle ting her, de stod i et hus vi købte mange 
år tilbage og er så blevet flyttet rundt og rundt i årenes løb nu har jeg sat dem ind i udstillingen og så bliver der nok sat en pris på når jeg engang kan tage mig sammen.

Man kan jo ikke blive ved med at gemme bare fordi det er forbundet med lidt nostalgi... eller hvad?


Flueskabet er i ret god stand noget bedre end det lille skab, som mangler en liste og har lidt buler i fineren øverst, jeg tror de begge er fra 1929 så det er vel også i orden med lidt skavanker:)
En meget gammel sag, mon den er lovlig at gå rundt med i dag? 
Har ingen ide om hvad den er beregnet til at skære i men tror den stammer fra Finns farmors gamle gård, hvad man så end kan bruge det til... men noget med slagtning vil jeg tro.4 kommentarer:

 1. Jeg synes da ihvertfald du skal sætte en pris på det gamle flueskab - det er nemlig rigtig sødt, buler eller ej

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lader til at flueskabet er ret eftertragtet, nu har den fået pris og den er også reserveret men ikke afhentet, så må vi se om den skal forlade Høng inden så længe. Tak for din kommentar

   Slet
 2. Den gamle kniv, som jeg iøvrigt nu ved er en Roe kniv (altså til at aftoppe roer) har nu fået et nyt hjem. Den endte hos Træmanden (ham der laver de nye trækasser som du kan købe her i Bixen) det er dejligt når sådan et gammelt værktøj finder sin rette ejer og nu bliver den slebet op og kommer i brug igen på træværkstedet:O)

  SvarSlet
 3. Jeg skulle lige til at skrive at det var en roe-kniv men kan se at du selv har fundet ud af det :)

  SvarSlet