lørdag den 30. januar 2016

Oprydning til Loppemarked d. 30 April og 1 Maj.

Det føles bare så godt, beslutningen om at vi sælger ud af alle småtingene.
Vi sætter det store telt op på gårdspladsen i den weekend hvor vi også holder 
ÅBEN HAVELÅGE 
30 April og 1 maj 
Sæt kryds i kalenderen vi giver kaffe og hygge ved bålpladsen, en tur i haven med kunst, sjov og flotte ting i beton i havereolen. I udstillingen er det skønne møbler og i det lille Atalie maleriudstilling . I loppeteltet kan du finde alt det der er på billederne herunder og meget mere som står og venter på at det bliver april. 


Det er meget tidskrævende at sælge småting da de ofte skal pakkes og sendes så fremover vil vi forsøge kun at have de småting der naturligt skal være sammen med møblerne, lamper, lidt pynte nips osv.
Tiden er blevet en stor faktor for mig og jeg skal og vil have mere tid til at male billeder, derfor har vi været nødt til at propieterre :O) 

3 kommentarer:

 1. Mit mundvand løber :-D

  Jeg kom til at tænke på... jeg er nok den eneste i hele Danmark der ikke har et glaskeramisk komfur, men et med gammeldags kogeplader. Dog er det komplet umuligt at finde kogeplade-skånere, du ved, de runde man lægger på. Er det noget I har, eller ved hvor jeg kan få fingerne i ??

  Skulle ikke undre mig, hvis vi ses senere på året :-D

  SvarSlet
 2. Du skal være på velkommen Pia, men desværre de der "frygtelige" plader som jeg godt husker, dem har jeg ikke nogen af:-)

  SvarSlet
 3. Du skal være på velkommen Pia, men desværre de der "frygtelige" plader som jeg godt husker, dem har jeg ikke nogen af:-)

  SvarSlet