lørdag den 23. januar 2016

Byggegrunde til salg i Høng

Hvis du går med tanker og drømme om at få din helt egen grund så har vi nu to stk til salg:)
Hvis du kan lide at bo lige på kanten mellem land og by så er det lige her du skal slå sig ned.
Der er ingen byggepligt på grundene så man kan også bruge dem som en ekstra stor have hvis det med byggeriet ikke lige er det første man skal igang med.Grundene blev stykket fra vores store grund i 2008 og de ligger som det ses på tegningen her i forlængelse af hinanden, der er egen vej ind til begge grunde. 
Hvis du går og drømmer om en meget stor have så er her muligheden for at købe begge grunde, den samlede m2 vil så være på 2260

Grundene ligger i gå afstand til skole, børnehave og indkøbscenter.


Finderupvej 16 B
Her er lidt vinterbilleder. Grunden er godt tilplantet med læhegn mod vejen og mod marken, med store træer, en lille birkelund og en lille "skov" Der er en bred lyngbeplantning ud mod vejen.
Finderupvej 16 C.
Denne grund ligger bagerst og ligger helt uforstyrret med marker på to sider, vores have og den anden grund på de andre sider. Her er en lille birkelund en varieret beplantning op mod vores egen grund, frugttræer og frugtbuske og som det kan ses på sporene i sneen kommer rådyrene også på besøg.Vi holder et Åben Have arrangement i weekenden den 30 april og 1 Maj hvor alle er velkommen til at kigge forbi og mærke stemningen og se nærmere på de to grunde og på os i nr. 16 A som bliver nærmeste nabo:)
Del meget gerne dette indlæg med alle du kender så vi kan få det ud til flest mulige.
Tusind tak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar