søndag den 10. maj 2015

Teak bord, Teakstol, Teak skænk..teak teak teak

Jeg ved ikke lige hvad der sker men vi har fundet en del forakellige teak ting her på det sidste så nu er det bare om at komme i arbejdstøjet så de forskellige ting kan blive sat i stand til vores ÅBEN HUS her sidste weekend i Maj.

Inden nogen forelsker sig helt vildt i den helt fantastiske skænk herunder vil jeg lige gøre opmærksom på at den har en skade på størrelse med en femkrone på pladen, vi skal have kigget på om noget kan 
gøres men det er nok noget man må leve med:) Men se lige de jalousi låger:O)Har også to sæt på hånden, af de der teak hylde systemer som man skruer op på væggen med bøjler, et lille skab to magasin hylder og 5 almindelige teak hylder til, men de er jo næsten umulig at tage billeder af og ham jeg handler lidt med om dem mener de skal koste godt et par tusind pr. arrangement så jeg har ikke købt dem endnu, de er super fine og har åbenbart et navn som også er penge værd, men hvis nogen skulle være interesseret så send mig et tlf nr og jeg kan sende billeder tilbage af det. Jeg ligger dem nok også ind på Instagram  inden længe, der hedder vi også Fantast-fabrikken:)
Rigtiggod søndag til dig.

4 kommentarer:

 1. Ok, jeg har så forelsket mig i spisebordet :) hvad er målen på det og kommer det til salg ... prisen for det??

  God søndag til jer,

  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine, ja det kommer til salg jeg har bare ikke lige haft tid til at kigge det ordentlig efter så jeg vender lige tilbage med pris, mål osv:)

   Slet
  2. Super, venter spændt :)
   Trine

   Slet
  3. Så har jeg målene til dig. Bordet måler L 140 B 87,5 H 74. Bordet er med hollandsk udtræk, hele bordet er i rigtig fin stand, pladen skal bare have en afrensning da der er meget gammelt teak olie på, det, det får jeg forhåbentlig tid til at gøre i morgen, så kan jeg se om der kommer nogen overraskelser under olien men ellers bliver prisen 1200,-kr.

   Slet