lørdag den 16. maj 2015

Små vitrineskabe malede og en i teak

Nu har jeg fire af de små malede vitrineskabe færdige, her kommer de to og et helt utrolig fint lille teak vitrineskab.
Der må være lavet rigtig mange af disse skabe tilbage i 70erne og 80erne for de findes i alle mulige udgaver og fælles for dem alle er at de er i rå fyrretræ. 
Når jeg laver sådan et skab, starter jeg med at grunde både udvendig og indvendig med en helt almindelig grunder, alle beslag og hængsler er selvfølgelig først afmonteret, indvendig får den så to gange af en hvid maling, i dette tilfælde i en glans 90, udvendig har den fået to gange af den skønne farve her og egentlig skulle grebene også have haft maling men Finn var lidt for hurtig med at montere skabet igen så nu får de lige lov at være sådan her indtil videre.Denne her er helt hvid, indvendig og udvendig, kun grebene har fået farve:)Så er der jo også lige denne skønhed, et lille smal skab i teak og med glas skydelåger, det er i tip top stand :O) 


13 kommentarer:

 1. Ih, hvor et fint teak-skab. Hvad skal I have for det (evt inkl levering til Amager)?
  Kh Judith

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er så fin, prisen er 550,- og jeg kan tage den med til Kongelundsvej 90 næste gang jeg kører ind, hvis du kan hente den der koster det ikke ekstra:)

   Slet
  2. Uh, det kunne da godt tænkes, at den skal herhjem at hænge :-) Hvad er mål på den? Og er der ophæng på bagsiden, så den kan komme op at hænge?

   Slet
  3. Længde 80 bredde 50 dybde 21
   Der er skrue huller i bageplade

   Du siger bare til hvis du ikke kan leve uden:-)
   Eva

   Slet
  4. Hej Judith, jeg har en anden som også er interesseret i skabet men da du var først på banen vil jeg bede dig melde tilbage til mig i dag inden kl 18, derefter går den videre til den anden:)

   Slet
  5. Hej Finn og Eva. Selvom jeg er meget fristet til at købe den, så springer jeg over i denne omgang. Manden min mener, at vi har rigeligt teak allerede ;-)
   Men tak fordi du giver besked om, at der er andre interesserede :-)
   God dag til jer!

   Slet
  6. Helt i orden, måske ses vi en anden god gang:)

   Slet
 2. Hvis I skulle komme omkring Århus i den nærmeste fremtid er jeg MEGET interesseret i det fine teak vitrineskab:)
  Vh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen, Desværre er jeg ikke så ofte i århus, men Odense og Vorbasse og Vejen der er jeg indimellem og kan tage den med hvis du har mulighed for at hente nogen af de steder:-)

   Slet
 3. Hov, havde slet ikke set at du havde svaret, beklager. Hvis du giver lyd næste gang du skal til Odense eller vejen må du gerne give lyd, så kan det være vi kan få det til at passe:)

  Vh Karen

  SvarSlet
 4. Mit tlf er 40959310 - hvis det er nemmere med en sms:)

  Vh Karen

  SvarSlet
 5. Hej. Er skabet i teak solgt ?
  Mvh
  Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette, Har lige haft lid ferie derfor ventetiden Ja skabet blev afhentet af en fra Hjørring så det har vi ikke mere, men jeg skal hente 8 små teak skabe som jeg har købt i dag, så måske er der noget imellem, jeg ved der er en med glaslåger. Jeg ligger dem på bloggen så snart jeg har fået taget billeder:)

   Slet