torsdag den 28. maj 2015

Lille vitrine skab, plast spande, øreklapstol og andet godt.

Man kan vel godt kalde det en blandet landhandel for her er lidt af hvert, lige fra det nymalede lille skab her til øreklapstolen.De gamle plast spande her bruger jeg slev som skraldespand på værkstedet men nu har jeg fundet flere end jeg kan bruge så nu kommer der et par stykker til salg i weekenden.


Denne lille sag er knap nok tør men det når den lige til lørdag hvor vi har åben fra 10 til 16.


Jeg har fjernet det nederste stof på stolen så benene er kommet til syne og det synes jeg har givet stolen et helt andet udtryk.Denne sjove stol manglede hynden da jeg fandt den og det har været lidt af en udfordring at finde et betræk der passer til stolen, indtil videre har den fået et rib stof som egentlig kun er syet sammen i den ene ende så det kan tages af og vaskes.


Dagens arbejde: jeg har en hel trailer fyldt med teakmøbler som jeg hentede sent i aftes, de trænger rigtig meget til en afvaskning og jeg ved ikke helt om jeg har købt katten i sækken før jeg får dem gjort rene og kan se hvordan de ser ud. Jeg skulle meget gerne nå at have dem klar til weekenden men jeg mangler Finn i denne uge, han er hos yngste datteren og lave nyt badeværelse, det er ikke nemt at få tid til det helt når man nærmer sig pensionist tilværelsen:O)

2 kommentarer:

 1. Prøver lige igen.....
  Jeg kigger tit ind hos jer her på bloggen, men køber ikke da jeg bor i Aalborg, og der ikke er mulighed for at sende, men lysten til køb mangler ikke, for I har bare de fineste ting!

  Hilsen Betty

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Betty ja der er lidt vej mellem Høng og Aalborg, men rigtig dejlig at du følger med, jeg er jo også med på en kigger i dit lille hyggelige univers. Eva

   Slet