tirsdag den 19. maj 2015

Kai Kristiansen teak stole

Jeg er lidt stolt, nej nej nej.... man skal ikke sætte sit lys under en skæppe.........
 jeg er meget stolt:)
Her kommer historien om en udvikling ud i møbelpolstringens svære kunst:)
For 5 år siden fik jeg mine forældres gamle spisestole, de havde den buede ryg som de to Kai Kristansen stole her og jeg havde en kamp med at få dem polstret uden at stoffet rynkede på ryglænet ja faktisk lykkedes det ikke særlig godt.
For nylig købte jeg disse to og besluttede mig for at tage kampen op og forsøge igen, alle der som jeg, på amatør plan, leger med ompolstring ved at de er svære at lave så de bliver helt perfekte:)
Men se så lige her, billedet viser undersiden af ryglænet, der hvor de to stofender skal gå sammen og sættes fast og det er virkelig tæt på perfekt .....grund til at være stolt Jep:O)


Jeg forstår godt at det ikke rigtig lykkedes for dem der prøvede før mig for 3 stykker ovenpå hinanden det giver virkelig rynker også selv om de havde forsøgt at sy læg og alt mulig i stoffet.


Af med det gamle stof og så det svære valg, hvilken stof skal der nu på.


Valget faldt på en Uldstof fra 50erne vil jeg tro, jeg har købt den i en genbrug hvor den stadig var rullet op på det gamle pap og det originale mærke sad på, dengang var prisen 2,20 pr meter :-) 
Elsker den slags sjove fund og historier.


Her er de så..... færdige, fine og klar til at indtage verden på ny:)Ja i dag vil jeg gå rundt og være lidt stolt men mest sådan indeni, der er en skøn følelse når man kan mærke at øvelse har gjort mester og så er der jo ingen grund til at snakke højt om at det faktisk tog mig 7 timer at lave to stole, timelønnen er ikke altid det vigtigste:)
Rigtig god tirsdag til dig.


4 kommentarer:

 1. Hvor er de bare blevet flotte, Eva!! Du kan da være mega stolt over resultatet :) Dejligt når øvelse gør mester!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, ja der er ingen tvivl om at det hjælper at øve sig, det kunne være sjovt at vide hvor mange timer en professionel er om at lave sådan en stol:)

   Slet
 2. Virkelig flot arbejde, har 4 stk stole som også trænger og deres gjorde hænger også:/ er det noget man kan bestille gjort hos dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre, jeg laver ingenting på bestilling men er så priviligeret at jeg kun laver det jeg selv finder og tænker det kan være sjovt at gå i gang med. Bedste hilsner Eva

   Slet